Liefde voor Muziek 2024 met Laura Tesoro gemist? Ontdek alles!

Laura Tesoro staat centraal in de tweede aflevering van Liefde voor Muziek 2024. Het is een bijzonder seizoen, want er doen alleen maar artiesten mee die we in eerdere jaargangen ook zagen. Welke nummers de Liefde voor Muziek 2024 artiesten van Laura Tesoro zingen, lees je hier… Het worden in ieder geval bijzondere optredens van Stan Van Samang, Johannes Genard, Clouseau, Jasper Steverlinck, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek, K3 en natuurlijk Laura Tesoro zelf.

Liefde voor Muziek 2024

Maar voor we het over de nummers hebben, die de artiesten in Liefde voor Muziek 2024 gaan zingen, ontdek je meer over de deelnemers. En je ontdekt hun werk als je klikt* op hun naam hieronder. Daarnaast kun je bij sommige artiesten ook meer lezen over hun eerdere deelname aan ‘de beste zangers van België’. 

Liefde voor Muziek: Laura Tesoro (2024)

In de tweede aflevering van het jubileumseizoen (uitzending dinsdag 19 maart 2024) valt Laura Tesoro van de ene verrassing in de andere. Daarin gaan haar muzikale collega’s aan de slag met haar repertoire en vooral K3 maakt daarbij een opvallende en gewaagde keuze. Natuurlijk sluit zij – als centrale gast – de aflevering af met een nummer. Laura keert voor haar tribute song terug naar het seizoen dat ze samen met Jan Leyers beleefde en brengt nog één keer haar prachtige versie van de Soulsister-hit Changes.

K3: Beest (Beast)

Hanne, Marthe en Julia laten de felle kleuren links liggen en verschijnen in een pikzwarte latexjurk voor hun performance op Beast, waar ze de kinky versie Beest van maakten. “Toen we ermee aan de slag gingen beseften we: dit is een ander thema dan waar we normaal over zingen. Voor jou stappen we uit onze comfortzone”, lacht het drietal. “K3 in het zwart, is dat ooit al gebeurd? Ik heb K3 18+ gemaakt!”, merkt Laura op. 

Jasper Steverlinck: What’s The Pressure

Ook Jasper tovert een verrassende versie uit zijn hoed. Hij vormt Laura’s Eurovisiesongfestival-nummer What’s The Pressure om tot een ‘donkere The Weeknd meets Jasper Steverlinck’-versie en zorgt zo alweer voor een ultiem kippenvelmoment.

Clouseau: Hold On

De bewerking van Clouseau is voor Laura extra bijzonder, want exact 10 jaar geleden drukte Koen voor haar af in The Voice van Vlaanderen. “Als dat niet gebeurd was, had ik hier nu niet gezeten”, beseft Koens poulain. “Dat jullie nu een nummer van mij coveren is heel heel cool.” Koen en Kris kozen voor Hold On, dat Laura voor haar mama schreef toen die door een moeilijke periode ging. “Ik zag het jou ooit live brengen en had echt kippenvel. Ik vind het een fantastisch mooi nummer”, aldus Koen met een licht stresske. 

Stan Van Samang: Strangers

“Ik ben fan van Laura Tesoro. Van de mens en van de zangeres”, weet Stan Van Samang. Hij koos een song die Laura in volle coronapandemie zong in een leeg Koninklijk Circus. “Dat heeft me toen erg gepakt, ik vond dat heel graaf.” Stan Van Samang giet zijn persoonlijke saus over Strangers, het duet dat Laura zong met Loïc Nottet.

Suzan & Freek: Liefde Gegeven (Not Easy)

Suzan & Freek kozen één van de weinige ballads van Laura. Ze vormen Not Easy om tot Liefde Gegeven en weten Laura daarmee tot tranen toe te beroeren.

Tourist LeMC: Press Pause

Tourist LeMC maakt Laura blij met zijn keuze voor Press Pause. “Ik heb het wel helemaal binnenstebuiten gedraaid”, teast Tourist, waarna hij Laura meeneemt op zijn bijzondere trip.

Regi: Higher

Regi’s keuze lag voor de hand: Higher. “Als je dat tempo verdubbelt, kom je in mijn winkel terecht”, motiveert hij. “Ik ben de laatste tijd fan van eighties en dat past hier compleet. Ik heb mijn oude drumcomputers dus nog eens uitgehaald.”

Johannes Genard: Ooit Zal Ik Gaan

Johannes Genard verrast Laura met zijn keuze voor Ooit Zal Ik Gaan uit de animatiefilm Vaiana, waarin ze haar stem verleende aan het hoofdpersonage. “Ik kon het niet maken om een ander liedje te brengen, want dit is mijn dochter haar lievelingsliedje”, vertelt hij. En zo zingt Johannes voor het eerst in het Nederlands.

Liefde voor Muziek in Nederland kijken

Liefde voor Muziek is te kijken via VTM en VTM GO. Wil je dit in Nederland? Lees dan het artikel: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 maart 2024 /