Het mooiste meisje van de klas VIPS: Zeynep Dag

Gaby Blaaser zien we in de eerste aflevering van Who’s that girl (seizoen 1, deel 2) of te wel Het mooiste meisje van de klas VIPS. In het eerste deel van de reeks maakten we kennis met Jessie Jazz Vuijk, Dionne Slagter, Sarita Lorena en Maxime Meiland. Vanaf donderdag 21 maart 2024 leren we ook Gaby Blaaser, Nochtli Peralta Alvarez, Zeynep Dag en Sylvana IJsselmuiden beter kennen. Alle afleveringen staan al op NPO Start. Ontdek hier meer over Who’s that girl 2024.

Het mooiste meisje van de klas VIPS

In Who’s that girl, Het mooiste meisje van de klas VIPS worden vier jonge bekende Nederlandse vrouwen geportretteerd en krijgen we een uniek inkijkje in hun levensverhaal. Jessie Jazz Vuijk, Dionne Slagter, Sarita Lorena en Maxime Meiland vielen vroeger al op, hadden altijd al de wens om beroemd te worden, de wereld te ontdekken en carrière te maken. De meiden gaan terug in de tijd, halen herinneringen op aan wie ze waren en kijken naar de jonge vrouw die ze nu zijn geworden.

Deelnemers Who’s that girl

Jessie Jazz Vuijk, Dionne Slagter, Sarita Lorena en Maxime Meiland * zijn de eerste deelnemers aan Who’s that girl, Het mooiste meisje van de klas VIPS. In Who’s that girl 2024 gaat het seizoen verder met de verhalen van Gaby Blaaser, Nochtli Peralta Alvarez, Zeynep Dag en Sylvana IJsselmuiden. Hieronder lees je in ieder geval alles over de dames uit de afleveringen van Who’s that girl.

Who’s that girl: Zeynep Dag kijken

Wil je Who’s that girl over Zeynep Dag kijken, dan kan dit op donderdagavond 28 maart om 21.35 uur bij AVROTROS op NPO3. Wist je dat alle afleveringen van het eerste seizoen Het Mooiste Meisje Van De Klas VIPS al te kijken zijn op NPO Start. Dat geldt ook voor het reguliere seizoen waar we al uitvoerig over schreven. Wil je vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga dan naar NPO Start.

Zeynep Dag

Zeynep Dag is een Nederlandse selfmade schoenen-icoon. Ze doet zaken met internationale sterren als Rihanna, Jennifer Lopez en Beyonce. En niet alleen Hollywood ligt aan haar voeten, haar miljoenenbedrijf heeft inmiddels voet aan wal gekregen in meer dan 84 landen. Als Nederlandse met Turkse roots moest ze, al sinds het vmbo, stevig in haar schoenen staan. Ze werd gepest, maar eiste van zichzelf dat ze iedereen een stap voor wilde zijn. Hierdoor werd ze een powerhouse in business en een voorloper in mode. (Op donderdag 4 april 2024 kun je Who’s that girl Zeynep Dag kijken).

Eerder was Zeynep Dag al te zien in The Sky is the Limit Nederland.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden kreeg de titel Mooiste Vrouw van Nederland van de FHM in 2020. Maar naast een mooie verschijning heeft Sylvana veel meer te bieden, ondanks dat de oud Dumpert presentatrice daar veel vooroordelen over krijgt. Alles wat ze heeft bereikt is de trotse Friezin niet zomaar komen aanwaaien. Sylvana groeit op in Leeuwarden als jongste van vier, wat zeker niet altijd het gelukkige gezinnetje is. Ook krijgt ze op jonge leeftijd te maken met baarmoederhalskanker. Een ding is zeker: Sylvana zeurt niet, geeft nooit op en werkt keihard. En dat heeft haar gebracht waar ze nu is. Maar makkelijk was dat niet altijd. (Deze aflevering zie je op donderdag 11 april 2024 op tv).

De andere afleveringen van Who’s that girl gaan over…

Nochtli Peralta Alvarez

Nochtli is bij het grote publiek bekend als online creator. De Mexicaans-Nederlandse dame heeft jarenlang de straten bewaakt in het blauw als politieagente, maar koos er acht jaar geleden voor om meer kleur te gaan dragen. Met een gigantisch succesvol fitnessimperium is dat geen verkeerde keuze gebleken. Ook in de liefde bleek ze geen blauwtje te lopen en is ze samen met haar Jeremy. Tel daar bijna 1 miljoen volgers bij op en haar leven lijkt zo perfect. Toch was dat in Nochtli’s jeugd wel anders. Ze werd ernstig gepest en verloor haar moeder op jonge leeftijd. (Who’s that girl Nochtli Peralta Alvarez is te zien op donderdag 28 maart 2024 op NPO3).

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser, bekend van de tv-programma’s SpangaS, GTST en The Bachelorette en als influencer, laat als nieuwe moeder een kwetsbare kant zien. Ze wordt vaak als een hard persoon gezien, terwijl ze als jong meisje juist erg verlegen was. Haar ouders leerden haar ‘buiten lach je, binnenshuis huil je’. Haar verkering met tieneridool Jim Bakkum liet haar kennismaken met de harde realiteit van de showbizz, wat ook vernietigende gevolgen voor haar gezondheid met zich meebracht. Hoewel Gaby met haar ouders over alles kon praten, bleef het oorlogsverleden van haar familie een taboe. Samen met haar vader gaat ze in Oostenrijk op zoek naar antwoorden. (Who’s that girl met Gaby Blaaser zie je op donderdag 21 maart 2024 op tv).

Maxime Meiland

In 2006 kwam Maxime Meiland (27 jaar) voor het eerst op televisie, toen ze in het populaire tv-programma Ik Vertrek als dochter van de Martien Meiland en Erica Renkema naar Frankrijk vertrok om een verwaarloosd kasteel om te toveren tot een chambre d’hôte. 12 jaar later vergaarde Maxime en haar familie nog meer roem toen zij hun eigen realityserie Chateau Meiland kregen en daar zelfs de Televizier-Ring mee wonnen. Nog steeds is de familie Meiland ongekend populair; iedereen kent Maxime en ook iedereen heeft een mening over haar, soms ook negatief. Maxime en de mensen in haar omgeving vertellen in deze aflevering onverbloemd haar verhaal als kwetsbare puber. Maxime keert terug naar plekken waar ze zich heel eenzaam en ‘het allergelukkigst’ heeft gevoeld. Ze hoopt met haar verhaal andere meisjes en jongens die soortgelijke ervaringen hebben gehad een hart onder de riem te steken en te laten zien dat alle ellende ook weer overwonnen kan worden. (15 oktober 2023)

Meer over het levensverhaal van Maxime Meiland lezen; bestel dan haar boek Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig.

Sarita Lorena

Als klein meisje droomt Sarita Lorena (26 jaar) er al van om zangeres te worden. Dansen, zingen en springen is het enige wat ze doet als ze de eerste jaren van haar leven opgroeit bij haar opa en oma in Brazilië. Als Sarita op 9-jarige leeftijd naar het kleine Zeeuwse Waterlandkerkje verhuist, geeft ze deze droom niet op. Sarita schrijft haar eigen muziek en zingt overal waar ze kan. Als ze tijdens een bonte avond op haar middelbare school in Oostburg voor het eerst op het podium mag staan, weet ze het zeker: dit is wat ik de rest van mijn leven wil doen. De jonge zangeres zet door, werkt keihard en haar droom is uitgekomen. Het showbizz leven lijkt van buiten altijd het perfecte plaatje, maar heeft helaas ook een keerzijde van de medaille. Dit geldt zeker voor Sarita. Haar wereld stort in als in juli 2022 haar grote liefde Siki plotseling overlijdt. (8 oktober 2023)

Sarita Lorena leerden we al beter kennen in Beste Zangers 2022. Wat ook interessant is: in de documentaire De Afhaalchinees zie je ook het verhaal van een meisje die in dezelfde regio als Sarita Lorena in Zeeuws-Vlaanderen opgroeide.

Het mooiste meisje van de klas VIPS: Dionne Slagter
Het mooiste meisje van de klas VIPS: Dionne Slagter

Dionne Slagter

In 2011 begint Dionne (33 jaar) haar YouTube-account Onnedi. Op dat moment heeft ze nog geen idee tot wat voor een imperium haar kanaal gaat uitgroeien. Jarenlang maakt ze filmpjes waarin ze speelgoed uittest en slijm maakt. Tegenwoordig gooit ze het over een serieuzere boeg. De Woerdense maakt video’s en podcasts over misdaad. Ondanks de nieuwe weg die Dionne is ingeslagen, blijft haar populariteit groot en groeit haar publiek met haar mee. Dionne haar jeugd stond altijd al in het teken van creativiteit en het verlangen om zichzelf te uiten. Helaas kent haar jeugd ook een duistere kant. Op haar 16e begon Dionne een strijd tegen een eetstoornis, een geheim dat haar bijna fataal werd. Met haar openhartigheid over deze worsteling en haar weg naar herstel hoopt ze mensen te inspireren om hun eigen pad naar zelfacceptatie te volgen. (1 oktober 2023)

Dionne Slagter ken je ook van haar documentaire Moordtieten en recent maakte ze Moordpillen.

Het mooiste meisje van de klas VIPS: Jessie Jazz Vuijk
Het mooiste meisje van de klas VIPS: Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk (28 jaar) groeit op in het Rotterdamse Kralingen. Waar de relatie met haar moeder heel hecht is, heeft ze met haar vader juist een moeizame band. Vanaf haar 12e heeft ze dan ook jarenlang geen contact meer met hem. Jessie verhuist op die leeftijd van de betonnen jungle van Rotterdam naar de weilanden van het Westland en gaat daar ook naar de middelbare school. Ze hockeyt, ze feest met vriendinnen en krijgt haar eerste verkering. In 2015 wordt Jessie tot Miss Nederland gekroond en gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Ze reist de wereld over als model, begint haar eigen YouTube-kanaal en ontmoet de liefde van haar leven: Kaj Gorgels (die je kunt kennen als presentator Temptation Island 2023, maar ook als deelnemer aan Special Forces VIPS). Jessie haar leven lijkt volledig op de rit, totdat het eind 2022 een verschrikkelijke wending krijgt. Jessie heeft een miskraam en precies diezelfde week overlijdt haar vader… (24 september 2023)

Foto’s AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 april 2024 /