Meiden die Rijden seizoen 4 in 2024 met deze deelnemers

Goed nieuws voor de liefhebbers van Meiden die Rijden en Lady Truckers. De Nederlandse editie van het programma waarin vrouwelijke truckchauffeurs worden gevolgd is vanaf woensdag 20 maart wekelijks om 20.25 uur bij NPO3 te kijken. Ontdek in dit artikel alles over Meiden die Rijden seizoen 4, waarin we in 2024 zowel bekende als nieuwe deelnemers zien. Het complete seizoen staat al op NPO Plus.

Meiden die Rijden 2024

Meiden die Rijden biedt een diepgaande kijk in het leven van vrouwelijke truckchauffeurs. Met brullende motoren, krachtige cilinders, gierende banden en de geur van dieseldamp, banen deze heldinnen zich een weg in de transportindustrie – een sector die nog steeds gedomineerd wordt door mannen. In Meiden die Rijden 2024 verwelkomen we niet alleen de vertrouwde deelnemers, maar ook nieuwe chauffeurs uit alle hoeken van Nederland!

Deelnemers Meiden die Rijden 2024

Deze lady truckers tonen hun kracht en vastberadenheid op de nationale en internationale wegen, met lange dagen en navigerend door druk verkeer. Ze zijn de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat goederen en passagiers veilig en op tijd op hun bestemming arriveren. Maak in dit programma kennis met Debora, Eva, Fleur, Geet, Jessica, Kimberley, Marianne, Melisa, Mirjam, Pieteke, Rachel, Sandy, Steffani en Steffie.

Lady Truckers

Benieuwd hoe de deelnemers aan Meiden die Rijden 2024 worden omschreven. We kunnen alvast de omschrijvingen meegeven, die ze hebben gekregen door de makers van het programma van Powned en Warner Bros. ITVP Nederland.

 • Debora – Gaat als de brandweer
 • Eva – Touringcar – Kanjer
 • Fleur – Vrachtwagenmodepop
 • Geet – Bevlogen transportvorstin
 • Jessica – Koninklijke Schrootheid
 • Kimberley – De Benjamin
 • Marianne – Polderpanter
 • Melisa – Wieldoppenpop
 • Mirjam – Tankwagen – Topper
 • Pieteke – Frachtweinsjauffeur
 • Rachel – Super(markt) trucker
 • Sandy (heb ik geen omschrijving bij gezien in de beeldbank, volgens mij rijdt ze met een kiepwagen als ik de foto goed gezien heb, maar ik ben geen vrachtwagenspecialist. Dus dit moeten we even ontdekken tijdens het kijken.)
 • Steffani – Hijsmajesteit
 • Steffie – Rijdende Pillendraaister

Meiden Die Rijden kijken

Anno 2024 kun je dus de nodige afleveringen bingewatchen als je deze reeks nog niet hebt gezien. We zetten op een rijtje waar en hoe je onder andere Meiden Die Rijden kunt kijken, net zoals Lady Truckers. 

 • Meiden die rijden seizoen 12 en 3 zijn alle drie te kijken via NPO Start. Wil je vanuit België de Nederlandse afleveringen kijken op NPO Start, dan is dit mogelijk via een VPN Verbinding. Klik op het nummer om ook meer over de seizoenen en de Meiden die rijden deelnemers te lezen.
 • Van Vrouwen die bouwen en Vrouwen die varen zijn ook alle afleveringen via NPO Start te vinden.

Lady Truckers kijken

Meiden Die Rijden is natuurlijk de Nederlandse remake van Lady Truckers. Het programma dat in België werd uitgezonden bij VTM. De seizoenen zijn ook in Nederland uitgezonden, maar helaas niet meer terug te kijken via NPO Start of NPO Plus. Op VTM GO kun je nog wel kijken naar seizoen 1, 2 en 3. Hier lees je hoe je VTM GO in Nederland kijkt. Wat ik erg leuk vond aan Lady Truckers seizoen 3 was, dat ze zelfs dames volgden in Amerika en Canada. Je leest er meer over in Lady Truckers seizoen 3 met deze deelnemers (zelfs in Amerika).

Ontdek hier meer over de afleveringen van Meiden die Rijden 2024:

 1. We nemen plaats op de bijrijdersstoel van ‘Queen of the schroot’ Jessica. Ook stappen we in bij de onverschrokken brandweervrouw Debora, die al meer dan tien jaar met haar rode gevaarte door de regio Zuid-Holland dendert. Verder zijn we getuigen van de allereerste zelfstandige rit van onze benjamin, Kimberley.
 2. Nieuwkomer en internationaal trucker Steffie vertrekt met haar gele apothekerstruck richting Engeland, om daar wat farmaceutische grondstoffen af te leveren. We rijden mee met truck-poppendop Melisa, die we op een speciale dag treffen, en de Drentse trucker Marianne maakt naast het truck rijden ook indruk met haar stem.
 3. We rijden mee met snelheidsduivel Rachel, die met haar truck het noorden en oosten van het land doorkruist om daar de buurtsupers te bevoorraden. Ook maken we kennis met Eva, die een touringcar bestuurt naar uiteenlopende bezienswaardigheden. En we rijden mee met tanktopper Mirjam, die met haar rijdende tankstation door Nederland dendert.
 4. We ontmoeten Geet, een gepassioneerde transportvrouw, en ervaren haar aanstekelijke enthousiasme. Ook maken we kennis met nieuwkomer Steffani, die met haar vrachtwagen verschillende bouwmaterialen ter plaatse aflevert. En we rijden mee met de trotse Friese trucker Pieteke, die haar vrachtwagen, met een verse lading mest, over de Nederlandse wegen navigeert.
 5. Brandweervrouw Debora rijdt haar rode gevaarte vakkundig door de nauwe Rotterdamse straatjes als ze moet uitrukken voor een noodmelding. En we gaan weer op pad met truckerbenjamin Kimberley, die inmiddels rondrijdt als een doorgewinterde trucktopper. Ook treffen we hijskraanchauffeur Stefani op een wel heel bijzonder moment.
 6. Trucker Melisa kan haar geluk niet op als ze haar nieuwe wagen in ontvangst mag nemen. We rijden mee met Fleur, die met haar tankwagen op pad gaat met een lading glycerine. Ook stappen we in de auto bij onze milieuvriendelijke truckduivel Sandy.

Foto via Powned – Warner Bros. ITVP Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 maart 2024 /