Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023 op tv kijken

De eindejaarsconference Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023 staat nu op Streamz en in nog tot dinsdag 2 juli 2024 terug te kijken via VRT MAX. In deze conference bespreekt de cabaretier wat er speelde in de media in 2023. Een show waar veel programma’s in voorbij komen; dus dat spreekt de lezers van VlaamsKijken vast aan…

Auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht begin februari 2024 bijgewerkt, omdat Xander De Rycke houdt het voor bekeken nu op Streamz staat.

Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023

De VRT omschrijft de eindejaarsconference Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023 op de volgende wijze: “Belangrijker dan de Kastaars, scherper dan de kaaklijn van Viktor Verhulst (die op dit moment te zien is in De Expeditie, red.) en luider dan Fien Germijns (die net weer drie weken Switch-te voor het goede doel, red). The First Avenger van de mediakritiek komt eindelijk weer uit het ijs om te roepen vanachter zijn bak.”

Voor de liefhebbers van eindejaarsconferences: hebben jullie Mag ik even 2023 van Kamal Kharmach gekeken?

Eindejaarsconference Xander De Rycke

De omschrijving van de VRT gaat verder: “Het is een enge wereld geweest zonder Xander De Rycke. Vlaamse films hebben weer succes, de weerman van VRT is met pensioen en Niels Destadsbader is vervangen door iemand die zichzelf Metejoor noemt. Om nog maar te zwijgen van de zender die gekaapt werd door Gert en James, die zangwedstrijd in carnavalskledij en Tom Waes die met ons belastinggeld op een patattenveld klaagt over geschiedenis. Maar geen zorgen, uw beste vriend is terug met de enige eindejaarsconference die ertoe doet.”

Wist je dat er twee boeken van Xander De Rycke zijn *

Xander De Rycke kijken

De eindejaarsconference Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023 werd uitgezonden op vrijdag 5 januari om 21.10 uur op VRT Canvas en VRT MAX. Terug te kijken is-ie via Streamz en tot 2 juli op VRT MAX. Wil je vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet. Op VRT MAX kun je tot dinsdag 27/2 ook nog kijken naar de zaalshow Dit Terzijde (deze staat sinds 8 februari 2024 ook op Streamz). En tot dinsdag 7 mei vind je daar ook nog de voor beluisterd-conference, waarmee hij StuBru’s verjaardag vierde. Op Streamz kun je daarnaast ook volop Xander De Rycke kijken.

HHVB 2024

Xander De Rycke houdt het ook in 2024 voor bekeken. OP 28 en 29 december 2024 en op 3 januari 2025 staat hij in de Lotto Arena Antwerpen met zijn nieuwtje show. Of zoals hij zelf op Instagram zegt. “De grootste conference van Vlaanderen keert eind dit jaar terug naar de Lotto Arena Antwerpen. Ik zie jullie er graag op 28 en 29 december 2024 & 3 januari 2025 om weer samen onze middelvinger op te steken en het mediajaar uit te wuiven.” Tickets voor HHVB 2024 zijn nu verkrijgbaar via www.xanderderycke.be.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 februari 2024 /