XDR15 op Streamz: Xander De Rycke met beste uit 15 jaar

Xander De Rycke stond afgelopen jaar (2021) maar liefst vijftien jaar op het podium. In die tijd maakte hij maar liefst twaalf zaalshows, twee biografieën, één talkshow en een cult-status in de podcastwereld. Dat werd groot gevierd met de zaalshow XDR15 in Lotto Arena. Een exclusieve special met de fan favorites, maar ook nieuw materiaal. XDR15 van Xander De Rycke is nu te kijken op Streamz.

Xander De Rycke

Het is soms vreemd hoe iemands carrière kan lopen. Die van Xander De Rycke is daar het mooiste, levende bewijs van. Al vijftien jaar lang is humor voor De Rycke zijn passie en zijn werk. Op 30 maart 2006 stond hij voor het eerst op een podium en sleepte meteen de Homo Cabarectus-award in de wacht. Vandaag is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige comedylandschap.

Wist je dat Xander De Rycke ook twee boeken heeft geschreven?

XDR15

XDR15 was een éénmalige live special met het beste uit 12 zaalshows, van 2006 tot vandaag. Een show gevuld met de fan favorites dus, een echte trip down memory lane voor wie Xander De Rycke al een tijdje volgt. Maar naast het beste uit alle shows, schreef hij ook nieuw materiaal bij elkaar. De show werd eenmalig live opgevoerd in de Antwerpse Lotto Arena.

Xander De Rycke (op Streamz) kijken

XDR15 is nu ook te kijken op Streamz. Daar vind je nog meer shows van Xander De Rycke. Denk aan Uitgerust & Immuun, de HHVB specials, Quarter-Life Crisis en Vanavond Live. Op dit moment tourt fr cabaretier door Vlaanderen met Bekend & Bescheiden.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 maart 2022 /