XDR15 op Streamz: Xander De Rycke met beste uit 15 jaar

Xander De Rycke stond afgelopen jaar (2021) maar liefst vijftien jaar op het podium. In die tijd maakte hij maar liefst twaalf zaalshows, twee biografieën, één talkshow en een cult-status in de podcastwereld. Dat werd groot gevierd met de zaalshow XDR15 in Lotto Arena. Een exclusieve special met de fan favorites, maar ook nieuw materiaal. XDR15 van Xander De Rycke is nu te kijken op Streamz.

Xander De Rycke

Het is soms vreemd hoe iemands carrière kan lopen. Die van Xander De Rycke is daar het mooiste, levende bewijs van. Al vijftien jaar lang is humor voor De Rycke zijn passie en zijn werk. Op 30 maart 2006 stond hij voor het eerst op een podium en sleepte meteen de Homo Cabarectus-award in de wacht. Vandaag is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige comedylandschap.

Wist je dat Xander De Rycke ook twee boeken heeft geschreven?

XDR15

XDR15 was een éénmalige live special met het beste uit 12 zaalshows, van 2006 tot vandaag. Een show gevuld met de fan favorites dus, een echte trip down memory lane voor wie Xander De Rycke al een tijdje volgt. Maar naast het beste uit alle shows, schreef hij ook nieuw materiaal bij elkaar. De show werd eenmalig live opgevoerd in de Antwerpse Lotto Arena.

Xander De Rycke (op Streamz) kijken

XDR15 is nu ook te kijken op Streamz. Daar vind je nog meer shows van Xander De Rycke. Denk aan Uitgerust & Immuun, de HHVB specials, Quarter-Life Crisis en Vanavond Live. Op dit moment tourt fr cabaretier door Vlaanderen met Bekend & Bescheiden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 maart 2022 /