Najib Amhali show Waar was ik? bij SBS6 te kijken

De show Waar was ik van Najib Amhali is vanavond – zaterdag 30 december 2023 – om 19.59 uur in herhaling bij SBS6 te kijken. Twee uur later kun je he op KIjk.nl zien. Een show die we eerder al op tv zagen. Ontdek er hier meer over.

Najib Amhali: Waar was ik?

De tv-première van de theatershow Najib Amhali: Waar was ik? geeft antwoord op de vraag waarom Najib genoodzaakt was zijn shows te cancelen. Met veel persoonlijke verhalen (over zijn verslaving aan drank, cocaïne en gokken), heel veel humor en oude bekenden. Recensenten waren in 2019 over het algemeen enthousiast over deze voorstelling. Zo gaf het NRC hem 4 sterren en het AD zelfs 5! Ze schrijven: “Het zijn rauwe, moedige en ontwapenende momenten in een show die door de grote grapdichtheid nooit in een therapiesessie ontaardt.” De Telegraaf schrijft: “Wat wel echt binnenkomt, is wanneer hij toegeeft dat hij zijn zoontje Noah in het vliegtuig dusdanig hardhandig corrigeerde dat het hem bij terugkomst van vakantie zelfs een bezoekje van jeugdzorg opleverde.” Kortom: een show die zeker het kijken waard is als je ‘m nog niet eerder hebt gezien.

Nieuws over Najib Amahli

Najib Amhali is niet alleen cabaretier, presentator en acteur. Hij maakt in 2024 ook zijn debuut als regisseur. Voor de EO heeft hij de roadmovie Triq Salama gemaakt. In Triq Salama reist Nadia Messaoudi samen met haar hele gezin in het uiteenvallende busje van haar vader naar een bruiloft in Marokko. In de hoop haar verloofde aan haar ouders te kunnen voorstellen, probeert Nadia gedurende de reis de band met haar afstandelijke moeder te verstevigen. Iets wat niet gemakkelijk gaat. En wanneer de reis onverhoopt allerlei andere familieproblemen boven water haalt, is het nog maar de vraag of moeder en dochter zich kunnen herenigen. Blijf ons volgen en ontdek er snel meer over, dat doe je via WhatsApp,Facebook-groep én/of onze nieuwsbrief.

Oudejaarsconference

In 2021 verzorgde Najib Amhali op SBS6 de oudejaarsconference Wie het weet mag het zeggen ook nog steeds kunt kijken? Deze is toegevoegd aan het cabaret aanbod van Videoland. En in 2022 waren er natuurlijk ook tal van eindejaarsvoorstellingen te zien. In 2023 is dat wat minder. Dus we duiken draag nog even terug in de tijd.

Najib Amhali: Waar was ik? kijken

Najib Amhali: Waar was ik? wordt om 20.00 uur uitgezonden op SBS6. Twee uur later kun je deze theatershow ook terug kijken op Kijk.nl. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar Kijk.nl kijken. 

Foto: SBS6 – Krijn van Noordwijk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 december 2023 /