Marisya en Meredith winnaar Klopjacht 2023; kijk ook Hunted NL

Klopjacht 2023 is gewonnen door de zusjes Marisya en Meredith. “Het was de finale die we in ons hoofd hadden, met iedereen die we graag zien erbij”, aldus de dames. Baal je nu dat je deze show moet missen? Dan hebben we goed nieuws: in Nederland is er ook net een nieuw seizoen van Hunted uitgezonden. Je leest hier dus niet alleen meer over de Klopjacht 2023 finale, maar ook over het Nederlandse Hunted.

Klopjacht 2023 winnaar

Na 17 dagen vluchten mogen Meredith en Marisya zich de winnaars van Klopjacht noemen! “Wat een avontuur, zo blij dat we dit samen konden doen.” De zusjes konden op het nippertje ontsnappen van de speurders en halen zo als enige duo op indrukwekkende wijze het extractiepunt in Hasselt. 

Klopjacht 2023

14 doodgewone Vlamingen zeiden van de ene dag op de andere hun dagelijkse leven vaarwel en begonnen aan een trip vol adrenaline, spanning en emotie. ​ De voortvluchtigen probeerden van de radar te verdwijnen terwijl een team van topspeurders hen op de hielen zat. Meredith vertelt er over: “We kijken er zo positief op terug, het was een fantastisch avontuur. We hebben hele lieve mensen leren kennen.”

Lees hier alles over de Klopjacht 2023 kandidaten en het verloop van de wedstrijd.

Marisya en Meredith winnaar Klopjacht 2023

Wie de winnaars zijn van Klopjacht 2023. Dat zijn twee zusjes van 23 en 27 uit Schellebelle. Ze werden op de volgende wijze voorgesteld door Play4 aan het begin van de uitzendingen: “Marisya is vroedvrouw en studeert verpleegkunde, Meredith werkt als Sociaal Verpleegkundige op de materniteit en Pediatrie. De zussen wonen beide nog thuis bij hun mama. Dat de drie een sterke band hebben bewijst hun matching tattoo die ze samen lieten zetten. De M van Marisya, Meredith en Marnix, hun overleden papa. Sindsdien is de band tussen hen alleen maar sterker geworden. Hun mama zal dus ook zeker een belangrijke rol spelen tijdens het vluchten.”

Klopjacht België terugkijken (in Nederland)

Wil je Klopjacht België terugkijken, dan kan via GoPlay. Wist je dat je GoPlay ook in het buitenland kunt kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet. Je vindt hier ook seizoen 1seizoen 2Klopjacht Celebes.

Hunted 2023

Geniet je van deze show, dan kun je ook het Nederlandse Hunted terugkijken. Op woensdag 8 november wordt daar om 20.30 uur op NPO3 de finale van Hunted 2023 uitgezonden. Maar op NPO Start kun je ook alle oude seizoenen terugkijken. Vanuit Nederland is dat eenvoudig. Wil je vanuit België kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet. Lees alvast meer over voorgaande seizoenen, zoals Hunted VIPS 2023 en Hunted into the wild.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 november 2023 /