Wie van de 3 weer bij SBS6 met Martien, Najib, Britt en Ryanne

De familiequiz Wie van de 3 is terug met het vertrouwde panel Britt Dekker, Martien Meiland, Najib Amhali en Ryanne van Dorst. Onder leiding van Wendy van Dijk gaat het bloedfanatieke viertal weer de strijd met elkaar. Wie wint dit seizoen?

Martien Meiland willen revanche

Het nieuwe seizoen Wie van de 3 staat voor de mannelijke panelleden Martien Meiland en Najib Amhali in het teken van revanche op de dames, die aanmerkelijk beter scoorden dan zij. Martien Meiland: “Ik heb enorm veel zin om te zien welke personages en beroepen ditmaal in de spotlights staan. Ik was misschien niet héél goed, maar ik weet wel zeker dat ik dit jaar Najib achter me ga laten. En zelfs Ryanne verslaan lijkt me niet onmogelijk.”

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Najib Amhali

Voor Najib Amhali is het nog steeds een grote eer om in het Wie van de 3 panel te zitten. En aan zelfvertrouwen ontbreekt het de cabaretier niet. Najib Amhali “Ik zie alle drie collega’s als concurrent, maar dit seizoen is het simpel: ik ga gewoon alles raden en winnen!”

Britt Dekker

Britt Dekker had een moeilijke start. De eerste vier afleveringen van seizoen 1 ging ze compleet de mist in, maar ze maakte later een gedenkwaardige inhaalslag. Britt Dekker vertelt: “Ik heb ook megaveel zin in seizoen twee. Het is echt een soort gratis theater als je naast Martien, Najib en Ryanne mag zitten. Ze zijn zo grappig! Ryannes mensenkennis is gestoord goed. En Martien kennende is hij zich al weken aan het voorbereiden, dus ik vlak hem ook niet uit voor de eerste plek.”

Ryanne van Dorst

Winnares Ryanne van Dorst (die je ook zag in de nieuwe Baantjer) was vooral verbaasd hoe graag ze wilde winnen, ook al is het maar een spelletje. Ryanne van Dorst vertelt: “Ik merkte dat ik fanatieker was dan ik van tevoren had gedacht. Ik kan ook niet zo goed tegen m’n verlies, dus ben van plan het dit nieuwe seizoen nóg iets serieuzer aan te pakken. Britt is duidelijk m’n grootste concurrent. Die is zó enorm op de hoogte van dingen die spelen in het land en in de media, dat ze bijna iedereen op dat podium wel ergens van kent.”

Kandidaat ontmaskeren

Tijdens het spel doen de kandidaten, waarvan twee de antwoorden uit hun duim zuigen, er alles aan om het panel op het verkeerde been te zetten. Laat het viertal zich beetnemen of zijn de panelleden dit keer op hun hoede en lukt het hen vaker de juiste kandidaat te ontmaskeren?

Wie van de drie

Wie van de 3, in 1963 begonnen als de Nederlandse variant op het Amerikaanse tv-programma ‘To Tell The Truth’, wordt geproduceerd door Blue Circle. De uitzendingen zijn sinds zondag 7 maart wekelijks te zien om 21.30 uur bij SBS6 en terug te kijken via Kijk.nl.

Foto: SBS6 / William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 maart 2021 /