The Masked Singer in Concert 2024: tickets en artiesten

The Masked Singer in Concert komt ook in 2024 naar het Sportpaleis in Antwerpen (België). Op zaterdag 16 november staan er om 15.00 en 20.00 uur concerten gepland. Tickets voor The Masked Singer in Concert 2024 zijn nu verkrijgbaar. En er zijn ook al een aantal namen van artiesten bekendgemaakt. Dit betekent sowieso ook goed nieuws voor de liefhebbers van de show, want VTM heeft nu dus bevestigd dat The Masked Singer 2024 dit najaar op tv komt.

The Masked Singer 2024

The Masked Singer keert terug met een nieuw seizoen, met nieuwe pakken, met nieuwe celebs, met nieuwe mysteries, met nieuwe tips én… met The Masked Singer in Concert! Op zaterdag 16 november vormt het grote Sportpaleis opnieuw de arena voor dé familieshow van het jaar.

Optredens van…

Koningin (Sandra Kim), Miss Poes (Camille Dhont) en Tovenaar (Aaron Blommaert) – de winnaars van seizoen 1, 2 en 3 – zijn alvast van de partij tijdens de concertreeks van dit jaar. het wordt weer een mix met optredens van deelnemers uit de voorgaande seizoenen, maar ook artiesten uit The Masked Singer 2024. Tijdens de show zullen sommigen al ontmaskerd zijn, anderen nog niet. Het publiek krijgt dus ook nu een zeldzame kans om hen live aan het werk te zien en extra tips te sprokkelen.

Natuurlijk werk ik dit artikel bij als ik meer actuele informatie heb. Blijf ons ook volgen voor het laatste nieuws: InstagramWhatsAppFacebook-groepnieuwsbrief en TikTok.

The Masked Singer in Concert

Na de twee succesvolle concerten van vorig jaar wordt The Masked Singer in Concert ook dit jaar weer een groots, muzikaal spektakel voor jong en oud. De figuren uit het nieuwe seizoen verenigen met hun vrienden uit de voorbije seizoenen en zingen samen de populairste songs uit The Masked Singer. Het belooft een show vol entertainment voor het hele gezin te worden met een reeks spectaculaire optredens en muzikale verrassingen.

Tickets The Masked Singer Concert

Tickets voor The Masked Singer in Concert op zaterdag 16 november om 15.00 en 20.00 uur in het Sportpaleis zijn nu verkrijgbaar. Op de website van het Sportpaleis zien we dat er nog veel keuze is. Je hebt tickets van 30,- euro per persoon tot 59,- euro per persoon. Daarnaast is het ook mogelijk om het concert als VIP bij te wonen, waarbij je geniet van een compleet verzorgde avond. Al hangt daar natuurlijk ook een heel ander prijskaartje aan. Vip kun je zijn vanaf 260,89 euro.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 maart 2024 /