Guus Meeuwis concert Groots Met Een Zachte G live op tv kijken

Guus Meeuwis concert Groots Met Een Zachte G 2023 live kijken op tv? Dat kon eerder op Videoland én kan vandaag (donderdag 29 juni) om 20.30 uur bij RTL4. Vermoedelijk komt het Guus Meeuwis concert Groots Met Een Zachte G aansluitend weer op Videoland. Als dit zo is, werken we dit artikel natuurlijk weer bij en delen dit.

Guus Meeuwis live op Videoland

Guus Meeuwis* was vrijdag 16 juni live op Videoland te kijken; 29 juni komt het concert op RTL4. Hij vertelt vooraf: “De Groots Met Een Zachte G-concerten zijn voor mij het hoogtepunt van het jaar. Het Philips Stadion tot de nok toe gevuld met lachende, dansende en zingende mensen! Ik ben trots deze mooie traditie ook dit jaar bij Videoland een vervolg te kunnen geven.”

Groots Met Een Zachte G op tv kijken

Op vrijdag 16 juni, zaterdag 17 en zondag 18 juni staat Guus Meeuwis weer met zijn stadionconcerten Groots Met Een Zachte G in het Philips Stadion in Eindhoven! Samen met de 35.000 bezoekers per concert zal hij het stadion als vanouds op zijn grondvesten laten schudden. En het is dus ook op tv te kijken voor wie er niet bij kan zijn.

Guus Meeuwis op Videoland terugkijken

Wil je het Grootst Met Een Zachte G Concert 2023 terugkijken op Videoland? Het is de vraag of dat mogelijk gaat zijn (mogelijk wel na de uitzending van vanavond op tv). Eerder zagen we dat concerten eerst alleen via livestream te kijken waren en daarna verdwenen. Vaak kwamen ze daarna nog eventjes terug online, omdat ze ook op tv te zien waren. Zoals bij De Vrienden Van Amstel LIVE 2023. En ook Holland Zingt Hazes 2023 was later nog even te zien. Nu is alleen het concert van Boef nog te vinden via Videoland.

Guus Meeuwis concert op tv

En er is een samenvatting van het Grootst met een Zachte G concert van Guus Meeuwis op RTL4 te kijken. Dit wordt uitgezonden op 29 juni om 20.30 uur. Op zaterdag 8 juli zenden ze het concert van Tino Martin* uit in Carré.

Videoland livestream

Je kunt steeds vaker een livestream volgen bij Videoland. We kennen dit natuurlijk van Big Brother, maar we zien het ook bij Glory kickboxing en Bellator MMA. En er komen ook nog verschillende concerten aan, die te kijken zullen zijn via de livestream op Videoland, zoals die van Tino Martin. En afgelopen zaterdag was BLØF* live op Concert at SEA te streamen bij Videoland. Daar lees je hier meer over.

Foto: Set Vexy Productions

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 juni 2023 /