Holland Zingt Hazes 2023 live op Videoland kijken

Holland Zingt Hazes 2023 is op Videoland kijken. De show werd op vrijdag 10 maart live uitgezonden en is nu (vanaf donderdag 16 maart) op ieder moment terug te kijken. Hier ontdek je alles over Holland Zing Hazes 2023 en de aanwezige artiesten.

Holland Zingt Hazes 2023

Het is de elfde keer dat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. In 2013 was het de eerste keer dat het meezingfeest werd gehouden. De jaarlijks terugkerende concertreeks is de plek waar jong en oud kan genieten van de grote hits van André Hazes, gezongen door de beste artiesten. Met natuurlijk de langverwachte terugkeer van André Hazes junior.

Wist je dat er nog een cd+dvd van Holland zingt Hazes 2013 verkrijgbaar is?

Artiesten Holland Zingt Hazes 2023

Welke artiesten er optreden tijdens Holland Zint Hazes 2023 naast André Hazes junior? Dat zijn OG3NE, Kris Kross Amsterdam, Karsu, Jeroen van der Boom, Waylon, Gerard Joling, Jamai, Samantha Steenwijk en John de Bever. Wil je meer weten over de artiesten die dit jaar het grote podium van de Ziggo Dome beklimmen. We zetten ze op een rijtje, want over velen hebben we eerder geschreven:

  • Verschillende artiesten zagen we de afgelopen weken in het programma Tulpen uit Antwerpen. OG3Ne, Kris Kross Amsterdam, Jeroen van der Boom, Jamai Loman, Samantha Steenwijk ze doen allemaal mee aan dit Vlaams-Nederlandse programma.
  • Jeroen van der Boom en Gerard Joling zag je natuurlijk samen al in een concert op tv, namelijk bij Toppers in Concert 2022.
  • André Hazes junior leer je beter kennen in zijn documentaire op Videoland.
  • Karsu leerden we natuurlijk al beter kennen tijdens De Beste Zangers, maar wat heeft deze dame de afgelopen tijd veel indruk gemaakt. Wat een persoonlijk leed krijgt zij te verwerken na de aardbeving in Turkije en Syrië en wat zet ze hier hard voor in. Lees: Giro555 op tv: help slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië.
  • Waylon is weer te zien in Better than ever; hier lees je alles over seizoen 2.
  • John de Bever ken je natuurlijk van zijn realitysoap De Bevers. Er komt een nieuw seizoen aan dus blijf ons volgen.

Holland Zingt Hazes 2023 Videoland

Holland Zingt Hazes 2023 werd live uitgezonden op Videoland op vrijdag 10 maart om 20.30 uur. We vroegen ons toen nog af of de show aansluitend te zien zou blijven zijn… Bij De Vrienden van Amstel Live 2023 zag je tenslotte dat de show live te zien was en nu beperkt beschikbaar is (in 2 afleveringen). Maar we hebben inmiddels goed nieuws: Holland Zingt Hazes 2023 is vanaf donderdag 16 maart weer op ieder moment op Videoland te kijken.

Live kijken

Live tv kijken wint aan populariteit bij Videoland. Zo kon je al kijken naar Groots met de zachte G en De Vrienden van Amstel Live 2023. Maar ook de live stream van Big Brother en sport evenementen als Glory zijn populair. Ook de RTL programmering is live-, terug- en/of vooruit te kijken bij Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 maart 2023 /