Boef Concert live kijken op Videoland

Boef in Concert is vanavond (zaterdag 27 mei 2023) – sinds 21.00 uur – live te kijken bij Videoland. Het concert dat Boef geeft in AFAS Live is live te stream voor de liefhebbers. Of je het later terug kunt kijken, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Op eerdere live concerten was het vaak ook even wachten of ze waren maar heel even online in de herhaling te kijken.

Boef: Luxeprobleem

Rapper Boef verbreekt record na record met zijn immens populaire muziek. Zijn nieuwe album Luxeprobleem kwam direct binnen op één in de Album Top 100. Hoog tijd om zijn gloednieuwe album live aan een groot publiek te tonen.

Boef Concert op Videoland

Op zaterdag 27 mei geeft Boef zijn grootste concert tot nu toe in de AFAS Live. Tijdens zijn concert belooft de rapper groots uit te pakken met een aantal verassingen. Oud materiaal wordt afgewisseld met nieuwe muziek en gastartiesten.

Boef show streamen

Boef: “Ik heb niet op veel festivals gespeeld. Daardoor heb ik eigenlijk vrijwel nooit echt kunnen uitpakken met mijn liveshow. Ik verheug me daarom des te meer dat ik nu zelf op eigen kracht een grote show kan neerzetten voor mijn fans. Het gaat legendarisch worden, let maar op!”

Concert kijken op Videoland

Het is niet de eerste keer dat je naar een live concert kunt kijken op Videoland. Eerder werd bijvoorbeeld De Vrienden Van Amstel LIVE 2023 uitgezonden. En ook Holland Zingt Hazes was live te streamen op Videoland.

Live op Videoland

En niet alleen het Boef concert is live op Videoland te kijken. Je kunt ook kijken naar Glory 86.

Foto: Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 mei 2023 /