Bellator MMA live op Videoland te kijken: Bellator 298

Bellator MMA is nu exclusief live op Videoland te kijken. Sinds vrijdag 12 mei zijn alle Bellator MMA eventjes live te zien bij Videoland en vervolgens hier ook terug te kijken. Dat is goed nieuws voor de vechtsportliefhebbers, die Videoland natuurlijk ook al kennen van Glory kickboxing.

Bellator MMA

De samenwerking tussen Videoland en Bellator MMA begon bij gevecht 296 tussen Mousasi vs. Edwards vanuit Parijs. Gegard  Mousasi, is een van de grootste Nederlandse vechters allertijden, een icoon van de sport. Hij staat voor een stevige uitdaging in de vorm van Fabian Edwards, een opkomende jonge vechter uit Birmingham, Engeland, die er alles aan doet om zich bij zijn broer Leon aan te sluiten als wereldkampioen in de sport. Naast Mousasi, bevat BELLATOR 296 ook de Amsterdamse Denise ‘Miss Dynamite’ Kielholtz en de Rotterdamse Costello van Steenis.

Dit weekend kun je ook kijken naar Glory Collision 5.

Bellator 297

Vanavond – of beter gezegd vannacht – komt Pieter Bruist in actie. Hij maakt zijn debuut vrijdag 16 juni tijdens Bellator 297. Bellator 297 is op Videoland te kijken om 03.00 uur ’s nachts. . We zien dan gevechten tussen Nemkov vs Romero en Pettis vs Pitbull.

Geen vechtsportliefhebber? Hier lees je ook hoe je de Formule 1 gratis kijken kunt en meer over darten.

Bellator fighters

Naast de eerder genoemde Nederlandse sterren, kunnen Videoland-abonnees ook genieten van volop actie van de meest getalenteerde mixed martial-atleten ter wereld. Denk dank aan Bellator fighters als wereldkampioenen* Ryan Bader, Vadim Nemkov, Johnny Eblen, Yaroslav Amosov, Usman Nurmagomedov , Patricio “Pitbull” Freire, Sergio Pettis, Patchy Mix, Cris ‘Cyborg’ en Liz Carmouche.

Bellator MMA kijken

Head of Bellator Europe, David Green: “We zijn verheugd om deze geweldige nieuwe deal met Videoland aan te kondigen die Bellator MMA toegankelijk maakt voor onze fans in Nederland. We hebben een ongelooflijke start van het jaar gehad en zijn verheugd om al onze wereldwijde evenementen naar Nederland te brengen.”

Bellator MMA op Videoland

Content Manager Videoland, Barry Schneider vertelt: “Met Bellator versterken we onze positie als de ‘home of fighting’. We breiden hiermee ons live aanbod van (sport) events verder uit en zijn dus ook voor de gevechten van de Nederlandse top MMA-atleten de nieuwe thuisbasis. Naast MMA bij Bellator, kickboksen bij Glory zijn we volop in ontwikkeling van nieuwe content om onze abonnees nog meer variatie te bieden in vechtsport.”

Mark Schaaf, Melvin Manhoef en Sander Schrik

Rondom de Europese BELLATOR-events maakt Videoland een live studioprogramma. Met in ieder geval Mark Schaaf als presentator, Melvin Manhoef als analist en Sander Schrik als commentator. De verdere invulling volgt op korte termijn. Mark Schaaf ken je van Special Forces VIPS seizoen 2.

Foto: Nederlandse Bellator fighters op Videoland te volgen – v.l.n.r.: Gegard Mousasi, Denise Kielholtz, Costello van Steenis, Pieter Buist (credits ShotbySud)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

16 juni 2023 /