Dit Was het Nieuws seizoen 44 (voorjaar 2023) met deze gasten

Dit Was het Nieuws seizoen 44 (voorjaar 2023) gaat vanavond – donderdag 9 maart – om 21.30 uur van start bij AVROTROS op NPO1. Presentator Harm Edens is weer van de partij, net als de vaste panelleden Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek. Ontdek hier meer over het programma en de gasten van Dit Was het Nieuws seizoen 44.

Dit Was het Nieuws seizoen 44

Het nieuwe seizoen van Dit Was het Nieuws gaat weer van start. Zoals gebruikelijk leggen Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep. Harm Edens is de presentator. Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal zijn de vaste teamleiders, die wekelijks worden vergezeld door een gast.

Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap van der Wal is trouwens niet alleen populair in Nederland; hij heeft in België inmiddels ook een succesvolle carrière. Hier presenteert hij bijvoorbeeld iedere zondag: de talkshow Jan Jaap op Zondag. Daarnaast maakte hij jarenlang De Ideale Wereld. Ook zijn theatershow III-ième kon je er recent op tv kijken.

Gasten Dit Was het Nieuws seizoen 44

Als een show al voor de 44ste keer wordt gemaakt, dan ontkom je natuurlijk niet aan gasten die meerdere keren langskomen. Maar bij de gasten van Dit Was het Nieuws seizoen 44 zit ook een nieuwkomer. Presentator Martijn Krabbé deed namelijk noooit eerder mee. Verder zien we dit seizoen ook Welmoed Sijtsma (samen met Martijn Krabbé in de eerste aflevering), en verder: Mounir ToubBas Nijhuis, Sagid Carter, Marjolijn van HeemstraFilemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Marlijn Weerdenburg, Tim Fransen, Kitty Herweijer, Merel Ek, Raven van Dorst en Nhung Dam.

Dit Was het Nieuws kijken

Je kunt Dit Was het Nieuws vanaf donderdag 9 maart wekelijks om 21.30 uur kijken bij AVROTROS op NPO1. Daarnaast zijn de afleveringen terug te kijken via NPO Plus en NPO Start. Op dit moment kun je daar ook de afleveringen van seizoen 2020 (2), seizoen 2021 en de beide seizoenen van 2022 kijken. Als je een VPN Verbinding gebruikt, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land kijken.

Eerder schreven wij:

Foto: AVROTROS – Elvin Boer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 maart 2023 /