Dit Was Het Nieuws met nieuwkomers Patrick Laureij én Daniël Arends

Dit Was Het Nieuws is vanaf vanavond – 2 september – om 21.30 uur terug bij AVROTROS op NPO 1 met presentator Harm Edens en teamcaptain Jan Jaap van der Wal. Hij neemt het dit seizoen niet op tegen Peter Pannekoek, maar afwisselend tegen Patrick Laureij én Daniël Arends. Ontdek meer over het duo dat nu teamcaptain is en de gasten die we najaar 2021 in Dit Was Het Nieuws kunnen zien.

Daniël Arens en Patrick Laureij

Stand-upcomedian Patrick Laureij en cabaretier Daniël Arends zijn de komende weken te zien in Dit Was Het Nieuws als teampcaptain. Zij vervangen afwisselend Peter Pannekoek. De cabaretier kan dit jaar geen teamcaptain zijn, omdat hij bezig is met de voorbereidingen op de Oudejaarsconference 2021. De presentatie is zoals gebruiken in handen van Harm Eden. Jan Jaap van der Wal is daarnaast de vaste teamcaptain; hij is vanaf deze week ook weer op Canvas te zien met De Ideale Wereld (aanrader!).

Gasten Dit Was Het Nieuws

Teamcaptains Jan Jaap van der Wal, Daniël Arends en Patrick Laureij worden in het najaar van 2021 bij Dit Was Het Nieuws bijgestaan door verschillende bekende gasten. Wie je kunt verwachten? Denk aan Youp van ‘t Hek, Paul de Leeuw, Niek Barendsen, Défano Holwijn, Sybrand Buma, Glen Faria, Lauren Verster, Anita Sara Nederlof (die je kent uit XMIX en Amika), Linda Polman, Sarah Sylbing, Ester Gould en Sander de Kramer (die op dit moment ook te zien is in Wat verdien je).

Nieuwe afleveringen Dit Was Het Nieuws

In de eerste aflevering op 2 september zijn Youp van ’t Hek en Niek Barendsen de gasten bij Dit Was Het Nieuws. Het is dan de beurt aan Patrick Laureij als teamaptain. In de tweede aflevering op 9 september is het de beurt aan Paul de Leeuw en Défano Holwijn. Dan zien we Daniël Arends.

Dit seizoen mag er weer beperkt publiek aanwezig zijn bij de opnames van Dit Was Het Nieuws.

Foto: AVROTROS – Elvin Boer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2021 /