Bad Boys for Life op VTM kijken

Bad Boys for Life van Adil El Arbi en Bilall Fallah is op zaterdag 11 februari 2023 om 20.30 uur te kijken op VTM. De film met onder andere Will Smith en Martin Lawrence was eerder op Netflix en Streamz te kijken, maar staat hier helaas niet meer op. Kortom: als je Bad Boys for Life nog niet gezien hebt, kijk dan naar VTM of koop de dvd.

Bad Boys for Life

Agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn nog steeds werkzaam bij de politie van Miami en gaan deze keer de strijd aan met de gewelddadige huurmoordenaar Armando Armas. Die heeft het duidelijk op Mike gemunt, al is het niet meteen duidelijk waarom hij bovenaan Armando’s dodenlijst prijkt. De agenten worden bijgestaan door een pas opgerichte politie-eenheid vol jonge agenten, die gebruikmaken van de laatste nieuwe technische snufjes.

Bad Boys for Life Cast

De rol van Mark wordt zoals in de andere Bad Boys-films gespeeld door Will Smith. Martin Lawrence ken je als Inspector Marcus Burnett. Verder bestaat de cast uit Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Jacob Scipio, Kate del Castillo, Nicky Jam, Joe Pantoliano, Theresa Randle, Thomas Brag, Massi Furlan en DJ Khaled. Die laatste zagen we eerder op VIJF in The Kelly Clarkson Show.

Bad Boys for Life kijken?

Bad Boys for Life is dus een sequel van Bad Boys en Bad Boys II. Die eerste twee films zijn op Streamz te kijken. De nieuwste film wordt alleen aangeboden als betaalde film bij streamingdiensten. Natuurlijk kun je ‘m ook op dvd aanschaffen. Dat is namelijk helemaal niet zoveel duurder, dan ‘m één keer huren.

Adil El Arbi en Bilall Fallah

Adil El Arbi en Bilall Fallah timmeren goed aan de weg. Je kent ze natuurlijk van Black, Patser en de tv-serie Grond (die nu op Netflix te kijken is), maar inmiddels maken ze ook internationaal furore. Zo werken ze bijvoorbeeld voor Disney+. In Nederland waren ze met hun productiehuis Los Morros betrokken bij de film Meskina. En in Cannes ging hun film Rebel in première.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 februari 2023 /