Kelly Clarkson met dagelijkse talkshow op VIJF

Kelly Clarkson is vanaf 5 oktober dagelijks op VIJF te zien met haar talkshow The Kelly Clarkshon Show. De Grammy en Emmy Award-winnende zangeres brengt live en virtuele interviews met gasten uit de film-, tv- en muziekindustrie.

Kelly Clarkson

Aan het begin van show verwelkomt Kelly Clarkson haar virtuele publiek terug voor seizoen twee van The Kelly Clarkson Show. De zangeres deelt al haar grote veranderingen in haar leven sinds ze voor het laatst in de studio was. Voor het eerst zal ze openhartig zijn over haar scheiding. Zo zegt ze: “Mijn kinderen komen op de eerste plaats.”

Idols

Ben je benieuwd waar je deze dame van kent? Ze won in 2002 de eerste Amerikaanse Idols. Daarna had ze hits als Since u been gone en Because of you. Inmiddels timmert ze aan de weg als talkshow host. Is zij de nieuwe Oprah? In Amerika zijn ze in ieder geval onder de indruk. Ze won vorig jaar – na het eerste seizoen – als host van deze show een Emmy Award. Het tweede seizoen van haar talkshow is net gestart en nu dus ook al te volgen vanuit België op VIJF.

The Kelly Clarkson Show

The Kelly Clarkson Show brengt live en virtuele interviews met gasten uit de film-, televisie- en muziekindustrie. De zangeres zal het verder hebben over alledaagse herkenbare problemen. Haar show omvat live optredens, games en Kelly’s ongefilterde perspectief op het leven, gezin, kinderen, relaties, huwelijk en dingen die haar inspireren.

DJ Khaled en John Legend in eerste aflevering

In de eerste aflevering heeft Kelly meteen grote verrassingen: DJ Khaled en John Legend worden geïnterviewd en treden op. Voor de allereerste keer krijgen fans de kans om op de eerste rij plaats te nemen in de show als virtueel publiek vanuit hun eigen zetel.

Ga jij deze dagelijkse Amerikaanse talkshow kijken? Of hou je het bij show van eigen bodem en kijk je dus dagelijks naar Vandaag met Danira?

The Kelly Clarkson Show, vanaf 5 oktober op VIJF.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 september 2020 /