Telenovelle Lisa seizoen 5: na korte winterstop terug kijken

Goed nieuws voor de fans van telenovelle Lisa; seizoen 5 komt er na een korte winterstop alweer aan. Vanaf maandag 13 februari is Lisa weer om 18.20 uur te kijken op VTM.

Als we meer weten over het nieuwe Lisa seizoen, dan delen we dit natuurlijk meteen in de Facebook-groep Telenovelle Lisa en via onze Instagram. Volg je ons al?

Winterstop Lisa (VTM)

Begin januari 2023 startte de winterstop van Lisa bij VTM. In het uitzendschema maakte ze plaats voor De Buurtpolitie VIPS seizoen 2. De nieuwe afleveringen zaten er op en afgelopen maandag 30 januari zijn ze weer gestart met het uitzenden van herhalingen van De Buurtpolitie VIPS seizoen 1. Wat dat betreft, had ik niet gedacht dat de winterstop van telenovelle Lisa er snel op zou zitten. Tot ik dus in de beeldbank van DPG Media keek…

Lisa seizoen 5

In de beeldbank van DPG Media waar journalisten en beeldredacteuren foto’s kunnen vinden van onder andere programma’s van VTM spotte ik vier nieuwe foto’s met daarbij Lisa seizoen 5 en de uitzenddata in de week van maandag 13 februari. Deze informatie werd bevestigd toen er later op VTM GO en rond de uitzending van The Masked Singer 2023 ook melding werd gedaan dat Lisa seizoen 5 vanaf 13 februari weer te kijken is.

Seizoensfinale

Hoe het verdergaat in Lisa seizoen 5 durf ik niet meer te zeggen. De seizoensfinale was – volgens menig vaste kijker – alles behalve spannend. We hadden wel meer rond die mysterieuze verdwijning van Jonas verwacht bijvoorbeeld. Maar dat bleef allemaal uit… Kortom: hoe Lisa in het vijfde seizoen verder gaat, is afwachten. We zien in ieder geval aan de afbeelding dat ze verdrietig is… Dat beloofd niet veel goeds.

Telenovelle Lisa stopt

Of Lisa seizoen 5 het laatste is, is natuurlijk nu de vraag… Er is aangekondigd dat Telenovelle Lisa stopt en plaats maakt voor de nieuwe telenovelle met Camille Dhont. Maar op Instagram hebben we ook gezien dat er nog steeds wordt opgenomen… Kortom: het is afwachten of de reeksen echt na elkaar volgen of dat er langere tijd tussen zit. We blijven jullie natuurlijk op de hoogte houden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 februari 2023 /