Onder Vuur – Blus de brand en win het spel bij de tv-serie

Onder Vuur seizoen 2 zit er bijna op, maar je hoeft de serie niet te missen. Naast het boek kun je namelijk ook het spel spelen. Het Onder Vuur spel is een familiespel dat je kunt spelen met twee tot vijf personen vanaf 10 jaar. Lees er hier alles over.

Onder Vuur spel

De stad staat in brand! Treed in de voetsporen van sergeant Orlando, luitenant Patrick en de andere brandweermensen van Post Oosteroever, en kom nu in actie. Verzamel hulpmiddelen en werk samen om de uitslaande brand te blussen en alle slachtoffers in veiligheid te brengen. In dit spel word je geconfronteerd met echte brandweersituaties en is samenwerken super belangrijk om je reddingsdoelen te behalen. Het spel kun je onbeperkt spelen.

Bestel het Onder Vuur spel op Bol.com.

Spel Vlaamse tv-serie

Onder Vuur is niet de enige tv-serie met een spel. Zo heeft Beau Séjour ook een spel dat je onbeperkt kunt spelen. Er zijn daarnaast twee Undercover spellen, maar – in tegenstelling tot het spel van Onder Vuur en Beau Séjour – kun je die maar één keer spelen. Op zoek naar een spel van een Vlaamse tv-serie, dan kun je ook denken aan het bordspel van Eigen Kweek, het Paardjesspel van FC De Kampioenen of het Flikken bordspel. Wil je daar meer over weten, lees dan Bordspellen bij tv-serie Thuis.

Ken je Onder Vuur nog niet? De serie is in België terug te kijken via VRT MAX. Nederlandse kijkers (of kijkers elders ter wereld) kunnen het eerste seizoen van Onder Vuur op Netflix kijken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 januari 2023 /