Spel Dossier Undercover: The Gambler van Crimibox

Ken jij het nieuwe spel bij de serie Undercover al? Na Dossier Undercover: Clean Order is het nu tijd voor Dossier Undercover: The Gambler. Beide spellen zijn uitgebracht door Crimibox en uitgeverij Lannoo in samenwerking met Eén en De Mensen. Ontdek hier alles over de spellen, waarbij jij in de huid kruipt van Bob Lemmens (Tom Waes).

Leestip voor Undercover-fans: Ferry De Serie komt eraan!

Dossier Undercover: The Gambler

Het tweede spel bij de serie Undercover heet The Gambler. Undercoveragent Bob bereidt zich voor om te infiltreren in een bende die zich bezighoudt met illegale gokpraktijken. Samen met hem raak je steeds dieper verstrikt in de vele duistere vertakkingen binnen de gokwereld. Van een casino waar zaken gebeuren die het daglicht niet mogen zien tot gemanipuleerde paardenraces in een wereld waar vriendendiensten je het leven kunnen kosten.

Detectivespel

Hoe ver moet jij gaan om het hele web van The Gambler bloot te leggen? Verken het bewijsmateriaal in de doos en ondervraag je verdachten. Volg je leads tot op het web en scan alle online sporen in je zoektocht naar de waarheid. Maar wees voorzichtig genoeg om je eigen cover-up niet op te blazen. Kortom Dossier Undercover: The Gambler is echt een detectivespel. Je kunt het alleen spelen of met maximaal vier personen (vanaf 12 jaar oud). De makers verwachten dat je  2 à 3 uur met dit Undercover spel in de weer bent.

Bestel The Gambler bij: Bol.com, Amazon (Nederland) of Amazon (België).

Review Undercover spel

Zelf heb ik het eerste Undercover spel (Dossier Undercover: Clean Order) gespeeld; ook dat is een soortgelijk detectivespel als The Gambler. Wij hebben de zaak toen met zijn tweetjes opgelost. en ja, dat het goed is voor een avondje vermaak kan ik wel stellen. Sterker: de twee, drie uur die worden genoemd, hebben wij ruimschoots overschreden. Was dat ergen? Nee, we hebben ons flink vermaakt. En we hadden natuurlijk ook gewoon tussentijds om hints kunnen vragen. De Crimibox-community staat via de Facebook-groep, namelijk zo’n beetje dag-en-nacht voor de medespelers klaar. Wat ik ook heel gaaf vond, was dat je Nick (gespeeld door Manou Kersting) ook in de game hoort. Het is dus niet zomaar een spel, waarbij een foto uit de serie op de cover staat. Nee, het Undercover spel heeft echt een link met de serie. Zoals dat ook geldt voor de Undercover-boeken. Ik vind het echt een aanrader; Dossier Undercover: The Gambler gaan we hier dus ook absoluut spelen.

Voor wie het eerste Undercover spel nog niet kent. Dit is het verhaal:

Dossier Undercover: Clean Order

In Dossier Undercover: Clean Order ga je undercover in een bloedstollend onderzoek. Je treedt in de voetsporen van undercover-agenten Bob en Kim en infiltreert in het misdaadmilieu, waar drugssmokkel en wapenhandel welig tieren. Verken het papieren politiedossier, ondervraag de verdachten en volg je lead tot op het web en de sociale media in jouw zoektocht naar de waarheid. Hoever ga jij om de moordenaar te pakken?

Ontdek hier nog meer spellen van Crimibox.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 december 2022 /