Nieuwsgierig naar Beau Séjour spel? Ontdek er alles over!

Wist je dat er ook een Beau Séjour spel komt? Het wordt uitgebracht bij Lannoo in samenwerking met DeMensen. Maxime Demeyere – die je ook kent van het gezelschapsspel Code van Coppens – is de ontwerper van het Beau Séjour bordspel.

Beau Séjour – Het spel

Uitgeverij Lannoo omschrijft Beau Séjour – Het spel op de volgende wijze: “Een rusteloze geest vraagt je om de omstandigheden van zijn verdachte overlijden te ontrafelen. Maar dat kan nog eens moeilijk worden. Zeker wanneer blijkt dat iemand in jouw team deze gruweldaad op zijn kerfstok heeft. Neem de rol van geest of vriend in en zorg voor gerechtigheid of plot tegen de groep in als sluwe moordenaar. Raak jij verstrikt in een macaber web van leugens of ontdek jij de bloedstollende waarheid voor het te laat is?”

Meer bordspellen bij tv-series ontdekken? Klik dan op de rode tekst hiervoor.

Bordspel Beau Séjour

Qua adviesleeftijd houdt Lannoo 10-100 jaar aan. Je moet minimal met drie personen zijn om het bordspel van Beau Séjour te kunnen spelen. Zes spelers is het maximum. Qua tijdsduur wordt 45 tot 60 minuten aangegeven. Of dat reëel is, durf ik niet te zeggen. Als je kijkt naar het Undercover-spel dan waren we daar bijvoorbeeld veel langer mee bezig dan de aangegeven tijd. Al hebben we ons tijdens het spelen geen enkel moment verveeld. Daarover later meer de review van het Undercover-spel. (Volg de Facebook-groep en je mist het niet als we ‘m delen).

Zowel het spel bij Undercover, als dat bij Code van Coppens, is in samenwerking met Crimibox gemaakt. Of dit ook bij het spel van Beau Séjour het geval is, durf ik niet te zeggen…

Releasedatum

Op dit moment is de release van het bordspel van Beau Séjour verwacht in september 2021. Je kunt het spel op dit moment al reserveren, zodat je ‘m meteen ontvangt als-ie uit is. Dat voorkomt dat je lang moet wachten op een tweede uitgave (zoals bij de Code van Coppens het geval was – mijn review van dat spel volgt ook snel).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 april 2021 /