Bordspellen bij tv-serie Thuis | TV Quiz nu als Black Friday deal

De Thuis TV Quiz van Clementoni is bij FUN nu verkrijgbaar als Black Friday Deal. Het spel is op dit moment verkrijgbaar voor 9,99 euro (was 14,99 euro) én je krijgt ook nog eens een waardebon ter waarde van de verkoopprijs, die je kunt besteden in de Fun winkel. Ontdek in dit artikel alles over de bordspellen van Thuis en de actie van Fun.

Ontdek hier meer Black Friday en Cyber Monday-acties voor tv-, serie- en filmliefhebbers.

Thuis TV Quiz

Fun omschrijft de Thuis TV Quiz op de volgende wijze: “Ontdek het bordspel over de wereld van Thuis. Antwoord op vragen en kom meer te weten over de personages en gebeurtenissen uit de TV-serie. Het perfecte bordspel om tijd door te brengen en plezier te hebben met vrienden en familie.” Het spel is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Je kunt het met minimaal twee en maximaal zes personen spelen. Het spel dat als Black Friday Deal wordt verkocht, is het spel uit 2015. Wel al wat ouder dus, maar volgens mij een leuke deal voor de fans.

Quiz bij tv-serie Thuis

Wist je dat er sowieso meer spellen zijn van Thuis? Zo is er in 2017 ook een variant met nieuwe vragen ontwikkeld. Bij Fun wordt deze aangeboden als Spel Thuis + Kaartspel. “Inclusief Clementoni Thuis Quizspel Aanvullende Kaartset van seizoen 17 van het één programma Thuis. Nu meer dan 180 gloednieuwe vragen over seizoen 17 van Thuis. Dit houdt je Thuis-quizspel helemaal up to date en geeft je uren extra quizplezier!”

Bordspel van Thuis

Daarnaast heb ik ook nog een Thuis bordspel uit 2020 gespot. Dit is de vernieuwde editie van de quiz en kost 14,99 euro bij Fun. Op de doos lees ik. “In dit spel mag jij zelf het feestje organiseren. Kruip in de huid van de personages en laat je fantasie de vrije loop. Verzin luidop hoe dat feest er zou kunnen uitzien. Meer een tactische speler? Geen probleem! Je kan naar hartenlust je medespelers dwarsbomen. Arriveer jij de eerste op het feestje en ben jij de winnaar van het Thuis-spel?”

Op zoek naar Sinterklaas-cadeautjes voor Thuis-liefhebbers? Kijk ook eens naar de Thuis-boeken.

Monopoly tv-serie Thuis

Wist je dat Thuis zelfs een eigen uitgave van Monopoly heeft? Bij Fun is hij niet (meer) verkrijgbaar. Ik spot het Thuis Monopoly spel nog wel bij Bol.com. “Koop nu al jouw favoriete locaties uit Thuis maar let op voor Tim, zodat je niet in de gevangenis belandt. Ga langs bij Lowie, ga een pint drinken met Frank en laat je nadien veilig naar huis brengen met Taxi Nancy. Of wie weet word je de nieuwe eigenaar van de Withoeve? Help ACE met klussen en ontvang 100M of betaal je doktersbezoek bij Judith: 15M. Beleef het allemaal in deze gelimiteerde MONOPOLY-editie. Nergens beter dan Thuis!”, zo wordt het spel omschreven op Bol.com. Thuis Monopoly is geschikt voor twee tot zes spelers in de leeftijd vanaf acht jaar.

Black Friday-actie FUN

Als je van vrijdag 26/11 tot en met maandag 29/11 één of meerdere Black Friday-toppers van Fun koopt (zoals dus de Thuis TV Quiz), dan ontvang je – per e-mail – een waardebon ter waarde van de verkoopprijs. Deze waardebon is enkel in de Fun-winkel te besteden en wel in de periode van 27/12 en 3/12/2021. Kortom als je nu voor 9,99 euro het spel koopt, krijg je dus een waardebon van 9,99 euro. Let op: die die je wel in één keer voor de volle 100% weer in te ruilen. Een eventueel restbedrag is niet uitkeerbaar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 november 2021 /