Fien Germijns: presentatrice nieuwe seizoen Switch!

Fien Germijns is vanaf vanavond – maandag 27 juni – iedere weekdag om 20.45 uur te zien als presentatrice van het nieuwe seizoen van Switch. Dit is de eerste quiz ter wereld zonder punten; iedere dag van de week strijden dezelfde vijf kandidaten voor 1000,- euro.

Nieuw seizoen Switch

Fien Germijns presenteert nieuw seizoen van Switch; de quiz zonder punten. Ze vervangt Adriaan van den Hoof. Aan de geslaagde formule wordt niet geraakt: vijf kandidaten strijden een hele week lang voor de hoogste plaats. De volgorde van de kandidaten geeft de tussenstand weer. Door juiste antwoorden te geven, strijden de kandidaten om op de eerste plaats te raken. Want bij een juist antwoord ‘switchen’ ze van plaats met een tegenkandidaat in een hogere positie. Wie aan het einde van de aflevering op nummer één staat, maakt in de finale kans op 1000 euro. Of meer zelfs, als de finale van de dag voordien niet gewonnen werd.

Fien Germijns

Fien Germijns zagen we recent nog als sidekick in De dag van vandaag. En nu mag ze dus zelf een quiz presenteren. Een quiz zelfs waar ze als kandidaten al aan mee heeft gedaan. Daarnaast is Fien Germijns ook nog steeds presentatrice bij Studio Brussel. Tijdens de opnames van Switch begin juni heeft Linde Merckpoel haar vervangen.

Switch kijken

Switch is deze zomer iedere werkdag om 20.45 uur te kijken op Eén; daarmee behoort het tot de zomerprogrammering waarin ook De Stoel niet ontbreekt. Natuurlijk kun je de quiz ook terugkijken via VRT NU. Sterker nog daar kun je ook nog kijken naar de Switch afleveringen met bekende Vlamingen uit 2021. Vanuit België kun je de afleveringen eenvoudig terugkijken. Wil je dit vanuit Nederland of elders doen, zorg dan dat je rechtstreeks op Eén kijkt. Terugkijken op VRT NU kan alleen als je een VPN Verbinding gebruikt, die je op België zet.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 juni 2022 /