De beste muziek uit 40 jaar TV show én meer muzikale shows

December is voor omroep AVROTROS een ware muzikale maand. Zo kun je vanaf vanavond – zaterdag 17 december – om 23.40 uur op NPO1 kijken naar De beste muziek uit 40 jaar TV show. En er is meer… We zetten het hier voor je op een rijtje.

De beste muziek uit 40 jaar TV show

De grootste buitenlandse acts die ooit bij Ivo te gast zijn geweest komen voorbij in De beste muziek uit 40 jaar TV show. En dat zijn echt niet de minsten: Prince, Janet Jackson, Paolo Conte, Celine Dion, Golden Earring, Andrea Bocelli en Raymond van het Groenewoud zijn allemaal te zien en te horen. Ook de muziek uit de vaderlandse top krijgt een podium. Anouk, Ramses Shaffy, Herman Brood en Rob de Nijs passeren de revue. Bigband swing wordt afgewisseld met gospel en rock & roll. Kortom deze avonden wordt het muzikaal genieten geblazen!

Kijktip: Documentaire Tot de laatste snik

December muziekmaand

December is sowieso een ware muziekmaand bij AVROTROS. Zo kon je al kijken naar André Rieu: Welcome to my World en naar Beste Zangers KiKa. Verder kun je Serious Request volgen en bijvoorbeeld kijken naar Symphonic Christmasi, De Kerstmatinee en Op zoek naar… Op Tweede Kerstdag start de nieuwe show van Nick & Simon: Nick, Simon & Garfunkel, maar je kunt op die dag ook kijken naar Het Kerst muziekgala. Tijdens de jaarwisseling zendt AVROTROS Toppers in Concert uit, net als het Muziekfeest van het jaar. Blijf VlaamsKijken volgen, zodat je niets over deze muzikale programma’s van AVROTROS mist. En natuurlijk is er ook aandacht voor alle muzikale shows van de andere omroepen. Zo kon je deze week al kijken naar het laatste concert van Rob de Nijs.

Wil je muzikale programma’s van de Nederlandse tv-zenders terugkijken in België? Lees dan: Nederlandse tv: NPO Start, Kijk.nl en Videoland kijken uit België.

Foto: Ruud Baan

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 december 2022 /