André Rieu: Welcome to my World seizoen 4 op NPO 1 kijken

De realityserie André Rieu: Welcome to my World seizoen 4 is vanaf vanavond – woensdag 7 december – om 19.05 uur bij AVROTROS op NPO1 te kijken. Het is van oorsprong een Britse serie, die gemaakt is voor tv-zender Sky. De Britten kunnen namelijk geen genoeg krijgen an André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest.

André Rieu: Welcome to my world seizoen 4

In André Rieu: Welcome to my World krijgt iedereen een unieke gelegenheid om de wereldberoemde en geliefde vioolvirtuoos over de hele wereld te volgen. Het vierde seizoen van deze serie start in 2020; het jaar dat zo goed begon voor de violist uit Maastricht. Hij mocht in zijn thuisstad de Zaate Herremenie dirigeren, te vergelijken met een dweilorkest en een fenomeen tijdens het Limburgse carnaval.

Lockdown

In de eerste aflevering zien we het orkest naar de VS vertrekken voor een tour met onder andere de elfjarige sopraan Emmane Beasha, winnares van America’s Got Talent. Helaas hoort André Rieu in de pauze van het eerste concert dat de VS in lockdown gaat. Hij moet zijn tour na amper één concert abrupt afbreken. Als ook Nederland in lockdown gaat, wanhoopt hij niet maar besluit hij zich op een nieuwe inspirerende hobby te storten: taarten bakken. Zijn fantasie kent ook hier geen grenzen!

André Rieu: Welcome to my world kijken

Wil je André Rieu: Welcome to my world kijken? Seizoen 4 telt in totaal vijf afleveringen, deze zijn allemaal deze maand te kijken bij AVROTROS op NPO 1. De eerste aflevering ‘Het jaar dat de muziek stopte’, zie je op woensdag 7 december om 19.00 uur. Daarna volgen er afleveringen op 8, 12, 15 en 16 december; steeds om 19.00 uur op NPO1. Kortom: als je deze reeks wilt kijken, zet het dan eventjes in je agenda, want er zit geen vaste lijn in. Daarnaast zijn de afleveringen ook via NPO Start (terug) te kijken. Heb je NPO Plus (in België gaat dat helaas niet), dan kun je de afleveringen zelfs al vooruit kijken.

Meer André Rieu kijken

Gelukkig kun je vanuit België (of een ander land) wel verschillende afleveringen terugkijken van eerdere seizoenen. Je kunt zelfs kijken naar het Vrijthof concert van 2019 en Kerst met André Rieu in Sydney. Hoe je dat doet? Zorg voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet en ga dan naar npostart.nl. Tik vervolgens André Rieu in en je kunt volop genieten van de violist en zijn Johan Strauss Orkest. Daarnaast zijn de Welcome To My World seizoenen ook op dvd verkrijgbaar.

Foto: André Rieu Studios

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 december 2022 /