Kijk afscheidsconcert Rob de Nijs op tv mét deze artiesten

Het afscheidsconcert van Rob de Nijs en artiesten als Paskal Jakobsen, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Claudia de Breij en Sanne Wallis de Vries is op tv te kijken. Rob de Nijs: Het is mooi geweest wordt in de herhaling op zondag 6 augustus 2023 uitgezonden om 21.20 uur bij NPO1.

Wist je dat dit concert ook op cd is uitgebracht én dat er een speciaal boek is?

Laatste concert Rob de Nijs

Voor de állerlaatste keer Rob de Nijs. In juni 2022 gaf één van Nederlands grootste artiesten zijn allerlaatste concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vlak voor zijn tachtigste verjaardag (26 december) zendt MAX de registratie uit van dit bijzondere en unieke concert. Hits als Banger hart, Malle Babbe en Foto van vroeger worden voor de laatste keer ten gehore gebracht. Je ziet het nog één keer in Rob de Nijs: Het is mooi geweest.

Het Is Mooi Geweest

De registratie van Het Is Mooi Geweest concert van Rob de Nijs in de Ziggo Dome is uniek. Het concert stond bol van de emoties en mooie momenten. Rob de Nijs heeft Parkinson en besloot daarom eerder dit jaar te stoppen met zingen. Tijdens het concert geeft Rob zich, in al zijn kwetsbaarheid, bloot aan zijn publiek, dat hem op moeilijke momenten spontaan ondersteunt.

Kijktip: Voor het laatst – Rob de Nijs | Documentaire van Eric Goens

Afscheidsconcert Rob de Nijs én artiesten

Het publiek geeft Rob de Nijs de vleugels om door te gaan als het moeilijk wordt en zo toch hits als Het werd zomer, Jan Klaassen de Trompetter en Hou me vast nog een laatste keer ten gehore te brengen. De zanger wordt ook bijgestaan door bevriende artiesten als Paskal Jakobsen, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Claudia de Breij en Sanne Wallis de Vries. Zij zingen een aantal van zijn bekendste nummers. 

Rob de Nijs: Het is mooi geweest kijken

Rob de Nijs: Het is mooi geweest is, werd voor het eerst op tv uitgezonden op donderdag 15 december bij MAX op NPO1. Ook Tweede Kerstdag kon je het afscheidsconcert van Rob de Nijs op tv kijken, net als op nieuwjaarsdag. Wie het nogmaals wil zien, zit op zondag 6 augustus goed bij NPO1. Wil je het op een ander moment kijken, dan kan dit via NPO Start en NPO Plus. Vanuit het buitenland kun je NPO Start gebruiken als je een VPN Verbinding hebt, die je op Nederland zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 juli 2023 /