K3, één jaar later kijken: met nieuwe Julia en zwangere Hanne

K3, één jaar later is de nieuwe VTM-show waarin we het leven volgen van Hanne, Marthe en Julia in hun eerste jaar waarin ze samen K3 vormen. We zien de dames niet alleen op het podium, maar krijgen ook een exclusief kijkje in hun privéleven. In het jaar na K2 zoekt K3 is er namelijk veel veranderd. Van de ‘nieuwe’ Julia tot zwangere Hanne, van clipopnames tot theatertour – de camera’s leggen alles vast. Je kunt K3, één jaar later kijken sinds zaterdag 26 november om 19.55 uur bij VTM. En sinds zaterdag 3 december om 13.00 uur in Nederland bij SBS6.

Wist je dat je de leukste K3-cadeautjes shopt in de Studio100 webshop. Neem er zeker eens een kijkje als je op zoek bent naar een cadeautje voor een fan van een Studio 100 personage; ze hebben vaak ook leuke acties en kortingen.

K3, één jaar later

27 november 2021. Dat was de dag waarop het leven van de Nederlandse Julia Boschman voorgoed veranderde. Ze won de grote finale van K2 zoekt K3 en maakte van Hanne en Marthe terug K3. Een níeuwe K3. Ook voor Hanne en Marthe was het voorbije jaar een jaar om nooit te vergeten. Hanne kondigde haar zwangerschap aan (inmiddels is ze mama; lees er hier meer over). Hoe hebben de meiden het voorbije jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé? Hoe zag dat jaar eruit, zowel voor als achter de schermen? Dat zie je dus in het nieuwe VTM-programma K3, één jaar later.

K3 met Julia, Marthe en Hanne

“Mijn eerste jaar bij K3… en wat voor een jaar! Het was intens en superdruk maar ik heb genoten van elke seconde!”, klinkt het bij Julia. “Dit jaar is voorbij gevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd”, vult Marthe aan. “Voor mij was het een heel bijzonder jaar en niet in het minst door de vele nieuwe dingen die ik dit jaar heb mogen ervaren”, besluit Hanne.

Bestel je liever bij Bol.com: ook zij hebben een ruim K3-aanbod.

K3 documentaire

De documentaire K3, één jaar later volgt Hanne, Marthe en Julia exclusief tijdens hun eerste jaar samen, als nieuwe K3. De camera’s zijn erbij op de première van hun Kom Erbij-tour, de videoclipopnames van Mango Mango, de razend drukke zomertour door Vlaanderen, het eerste optreden van Julia in het Sportpaleis en de opnames van The Voice Kids. Het is wat dat betreft een mooi vervolg op K3, een nieuw begin.

Privé leven Julia, Marthe en Hanne

Maar deze K3 documentaire volgt de dames ook uit de spotlights. De docu toont hoe Marthe tot rust komt bij familie en vrienden en volgt de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij. De unieke blik achter de schermen én in het leven van Hanne, Marthe en Julia neemt de kijkers mee in de wereld van Vlaanderens meest succesvolle groep van dit moment.

Wist je dat K3 één van de Liefde voor Muziek 2023 artiesten is?

Pruiken van K3

In de derde aflevering van de K3 documentaire reeks Eén jaar later, zien we dat de dames een metamorfose ondergaan. Ze gaan met de K3 pruiken op naar de kermis bij de Lokerse feesten. Daarbij draaien ze voor één keer de rollen om en kiezen ze allemaal een andere haarkleur (of beter gezegd: andere K3 pruik). Lukt het ze om ongemerkt een suikerspin te eten en te genieten van een rondje in de rups? Met elkaars K3 pruiken op kan er niets mis gaan toch?

Wil jij ook zo’n K3 pruik? Ze zijn verkrijgbaar in de K3-shop van Studio 100.

Zo vertelt Hanne K3 dat ze zwanger is

Hanne probeerde een tijdje haar zwangerschap te verbergen. De camera’s van de documentaire K3, één jaar later waren erbij toen ze het nieuws begin mei toevertrouwde aan Marthe en Julia, tijdens de opnames van de tv-reeks K3 Vriendenboek. De meiden gingen door het dak wanneer ze plots een verrassende foto doorgestuurd kregen. “Wij worden tanties!”, aldus een euforische Julia.

Zwangerschap Hanne

Hanne vertelt ook hoe de eerste maanden van haar zwangerschap verliepen. “Ik moet er zelf nog aan wennen”, klonk het toen. “Ik voel nog niet zo heel veel en ben ook niet misselijk. Als we het er de afgelopen jaren over hadden was ik vaak degene die zei: ‘Dat valt echt niet te combineren met K3’. Er waren veel obstakels en ik voelde gewoon: nu nog niet. Maar toen was er ineens een gevoel van: misschien wel? We hebben het op ons laten afkomen en het was vrij snel gebeurd.”

K3 heeft een geheim

Vooral bij Marthe was de verrassing groot: “Ik had het echt niet zien aankomen”, vertelt ze. “Totaal niet. We hebben het er wel al over gehad, maar er was zoveel veranderd en eigenlijk is het sinds het vertrek van Klaasje niet meer ter sprake gekomen. Maar keileuk! Dit gaat ook een beetje ‘iets van ons’ zijn.” Eén dag na de reveal voor Marthe en Julia werden de meiden verwacht op de videoclipopnames van Mango Mango. Een spannende dag, die door hun gedeelde geheim nog net een tikkeltje spannender werd zo zien we in de eerste aflevering van de documentaire reeks.

Baby Hanne Verbruggen

In de laatste aflevering van K3, één jaar later toont Hanne Verbruggen trots haar baby. Ze stelt haar pasgeboren zoontje Julien voor aan haar mede-K3’tjes én aan de wereld. Wanneer Marthe en Julia er tijdens Hanne’s zwangerschapsrust met z’n tweeën op uit trekken om het nieuwe K3-album Vleugels te promoten krijgen ze plots een onverwacht, maar hartverwarmend telefoontje van Hanne: “Ons zoontje is er!” De fiere en geëmotioneerde ’tantes’ kunnen niet wachten om de kleine Julien in hun armen te sluiten en plannen al snel een babybezoekje. Julien is een wolk van een baby en verovert meteen de harten van tante Julia en tante Marthe. Maar ook mama Hanne kan niet genoeg krijgen van haar pasgeboren zoontje ‘ik kan zelf uren naar hem blijven kijken. Het voelt zo goed, dit is echt zalig’, klinkt het gelukkig.

Documentaire K3 kijken

De documentaire reeks K3, één jaar later is iedere zaterdagavond (vanaf 26 november) om 19.55 uur te kijken op VTM. De aflevering is natuurlijk ook terug te kijken op VTM GO. Daar vind je nog veel meer K3-programma’s: zo kun je bijvoorbeeld kijken naar oude reeksen, zoals Hallo K3 en Overal K3, maar bijvoorbeeld ook K3 Roller Disco en het nieuwe K3 vriendenboek. Als er een wereldbolletje bij staat, wil dat zeggen dat je niet vanuit Nederland kunt kijken. Er staat dat dit ook niet lukt met een VPN-verbinding, maar tot nu toe lukt het mij wel met VPN Nederland.

K3, één jaar later kijken in Nederland

K3 één jaar later is ook in Nederland te kijken. De show wordt sinds zaterdag 3 december wekelijks om 13.00 uur op SBS6 uitgezonden. Daarnaast is de aflevering ook te kijken op Kijk.nl. In totaal telt K3, één jaar later vier afleveringen zo ontdekten we toen we meer informatie opzochten over hoe je dit programma in Nederland kunt kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 november 2022 /