K3, een nieuw begin (VTM) mét Julia Boschman als nieuw K3-tje

Je kunt op VTM vanavond – zaterdag 4 december – om 19.55 uur kijken naar K3, een nieuw begin mét Julia Boschman als het nieuwe K3-tje. We volgen haar parcours in drie afleveringen van deze realityreeks. Van haar eerste uren na de winst van K2 zoekt K3 tot aan de eerste werkzaamheden (die meteen flink verstoord worden door de ingevoerde corona-maatregelen in België).

Ontdek de leukste K3-items (met korting) in de Studio 100 webshop. (Bestel je liever bij Bol.com: ook zij hebben een ruim K3-aanbod.)

K3, een nieuw begin

In K3, een nieuw begin zie je hoe Julia Boschman haar eerste uren en dagen als nieuw K3’tje beleeft. De kijker krijg een exclusieve blik achter de schermen en toont het echte leven van K3. Met daarin de voorbereidingen op de release van de nieuwe single Waterval en het nieuwe album van K3. Maar denk ook aan opnames van de nieuwe videoclips, repetities voor een reeks grote shows in het Sportpaleis en zoveel meer.

Grote finale K2 zoekt K3

In de eerste aflevering van K3, een nieuw begin wordt de kijker helemaal meegenomen achter de schermen tijdens de generale repetitie van de grote finale, de emotionele ontlading wanneer Julia wint en de vele interviews die volgen op het grote nieuws.

Julia Boschman

Julia Boschman vertelt over hoe ze de zenuwslopende grote finaledag van vorige week ervaarde: “Ik kwam in de studio aan met een schorre stem en slaapgebrek en ik vroeg me meteen af hoe dit ging goedkomen, want mijn lichaam liet me in de steek. Maar ik besloot om gewoon te genieten van elk moment, het was misschien mijn laatste keer!” 

‘Kortsluiting in mijn hoofd’

Julia wint de wedstrijd en reageert emotioneel: “Toen ik mijn naam hoorde was één van de eerste dingen die ik dacht ‘oh my god’! Je werkt maanden naar dat moment toe, dat is echt wat ik wilde horen op dat moment. Het kwam heel hard binnen maar ik besefte ook niet dat het écht was. Kortsluiting in mijn hoofd!”

Marthe heeft corona

Hanne deelt hoe teleurgesteld ze was door het nieuws van Marthes coronabesmetting: “Marthe was er niet live bij en ik vond dat heel heftig. K3 gaat eindelijk weer compleet zijn, maar Marthe kon niet bij dat moment aanwezig zijn en dat vind ik heel dubbel.” Bij Hanne is de ontlading groot na de finale: “Het moest bij mij ook echt doorsijpelen dat we weer compleet zijn, het feit dat ik dat zo vaak heb geroepen tegen Julia dat zij de nieuwe K3 is, was om het ook bij mij te laten doordringen”. Marthe is blij dat ze er virtueel toch bij kon zijn. “Het eerste optreden met ons drieën met ‘Waterval’, was een heel speciaal moment. Ik hoop dat Julia er van genoten heeft!”

Waterval eerste single

De eerste K3 single waarin Julia met Marthe en Hanne zingt is Waterval. De videoclip is gisteren gelanceerd. In het persbericht lezen we. “Het werken met Julia is fantastisch,” laten Marthe en Hanne weten. “Ze is heel professioneel, maar we kunnen ook ontzettend met haar lachen. En ze is een keiharde werker. Het voelt heel vertrouwd met Julia.” Tijd om bij te komen na die zinderende K2 zoekt K3 finale heeft Julia niet gehad. “Het voelt alsof ik in een rollercoaster zit. Maar ik geniet van iedere minuut. De videoclip van Waterval opnemen was fantastisch. Dit ga ik nooit meer vergeten.”

Eerste week bij K3 van Julia

Op zaterdag 11 december om 19u55 zien de kijkers in de tweede aflevering van K3 Een Nieuw Begin hoe Julia Boschman haar eerste week als nieuw K3’tje beleeft. Na het bekomen van het grote nieuws en de daaropvolgende mediastorm, vliegt Julia er helemaal in. Hanne ontfermt zich over haar en geeft haar meteen een rondleiding in de kantoren van Studio 100, van de tv-set van Game Keepers tot de danszaal en het kledingatelier.

Teleurstelling

De kijkers beleven van op de eerste rij hoe de meisjes in het Sportpaleis repeteren voor de Sinterklaasvoorstelling en de Rewind Party. Het is een blij weerzien met Marthe en het drietal viert de mooie, nieuwe start met een luxueuze red velvet cake. De teleurstelling is dan ook groot wanneer de K3’tjes te horen krijgen dat er geen evenementen meer mogen doorgaan en de shows worden afgelast.

Fanmail voor Julia

In de laatste aflevering van K3, een nieuw begin zien we als kijkers vanop de eerste rij hoe de K3’tjes hun prille weken beleven als hechte meidengroep. Ze starten de week met een heleboel interviews met de pers, waarbij Julia bij Q-music demonstreert wat volgens haar dé manier is om een tompoes te verorberen. De camera’s zijn er ook exclusief bij tijdens hun eerste grote fotoshoot, de opnames van het nieuwe K3-album en de Studio 100 Kids Party. Julia is door het dolle heen wanneer ze haar eerste fanmail ontvangt, compleet met glitters en schattige tekening. “Zo’n fanmail geeft de bevestiging dat mensen ons drietjes bij elkaar ook erg leuk vinden en dat ze deze K3-formatie ook in hun hart hebben gesloten”, vertelt Julia enthousiast.

Album Waterval

Het nieuwe K3-album Waterval is vanaf nu ook te koop. Deze cd bevat twaalf nieuwe K3-nummers. Zes van deze nummers waren al te horen tijdens de grote finale van het tv-programma ‘K2 zoekt K3’: Giddy-up-a-gogo, Superster, Tjikke Boem, Kruisje op de wereldkaart, Straal! En natuurlijk Waterval. Ook deze nummers staan op het album: Onzichtbaar, Liefde is je superkracht,Raket naar de maan, Hart van peperkoek, Ik blijf bij jou en Er zal liefde zijn. De liedjes zijn stuk voor stuk unieke nummers, in echte K3-stijl: vrolijk, positief, krachtig en onvergetelijk.De cd ligt nu in de Belgische en Nederlandse winkels, is online verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Bol.com of in de Studio 100 Webshop (waar-ie iets goedkoper is en je nog meer leuke K3-spulletjes ontdekt), maar ook terug te vinden op streaming platformen zoals Spotify, Apple Music, Deezer…

K3 over cd Waterval

Wat Hanne, Marthe en Julia van hun nieuwe cd Waterval vinden? De meiden van K3 vertellen enthousiast. Hanne: “Het eerste album van ons drie samen, dat is heel speciaal en we zijn super trots op het resultaat.” Marthe vult aan: “We kijken er enorm naar uit om deze nummers voor een live publiek te brengen, dat gaat zeker voor Julia ook een hele ervaring worden.”Julia besluit: “De voorbije weken waren prachtig, en het wordt steeds beter. Onze eerste cd is er! Wat een droom. Ik tel de maanden af naar onze show, dat wordt een echt feest.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 december 2021 /