Hanne Verbruggen (K3) zwanger van eerste kindje | nieuwe shows

Hanne Verbruggen (K3) is zwanger van haar eerste kindje. Samen met haar partner Jorn krijgt ze in december 2022 een baby! Ze heeft dit nieuws zojuist op Instagram bekendgemaakt. Ook Studio 100 reageert, want er waren net nieuwe shows van K3 aangekondigd… Lees wat de zwangerschap van Hanne voor gevolgen heeft voor de K3 voorstellingen.

Hanne Verbruggen zwanger

Hanne Verbruggen vertelt: “Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje! Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting, genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar.”

Ontdek de leukste K3-items (met korting) in de Studio 100 webshop. (Bestel je liever bij Bol.com: ook zij hebben een ruim K3-aanbod.)

Shows K3 nu Hanne zwanger is

Hanne zal haar K3-activiteiten de komende tijd gewoon verderzetten. Ook de voorstellingen van de nieuwe K3 show in Nederland (najaar 2022) en Vlaanderen (voorjaar 2023) gaan door. Studio 100 en Hanne bekijken momenteel samen of er praktische aanpassingen nodig zullen zijn. Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux laat in ieder geval weten dat ze blij is dat de ‘hechte Studio 100-familie opnieuw een beetje groter gaat worden’.

Kom Erbij show in Nederland

Op dit moment staan er heel veel zomeroptredens gepland voor K3. Ik heb Hanne zelf op Vestrock gezien en die barst in ieder geval in de show nog steeds van de energie. Ze verwacht haar kindje in december, dus voor de zomer heeft dit niet zoveel gevolgen. Vanaf september staat K3 met de Kom Erbij show in Nederland. In principe gaan die gewoon door, aldus Studio 100 in het persbericht. Maar of Hanne nog steeds zo energiek kan dansen en zingen als ze zes, zeven maanden en zelfs verder zwanger is… De shows staan namelijk gepland voor 24-25 september in Den Haag, 1-2 oktober in Rotterdam Ahoy, 5-6 november in Martiniplaza Groningen, 12-13 november in Den Bosch, 10-11 december in Apeldoorn, 17 december in Amsterdam Rai en 26-27 december in het Chassé Theater in Breda.

Nieuwe K3 show 2023

Vanaf februari 2023 toert K3 vervolgens met een nieuwe voorjaarsshow. De nieuwe show van K3 is te zien vanaf 25 februari 2023 in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende daarna spelen ze weer in Nederland. Hanne Verbruggen vertelt daarover: “Op tour zijn met onze geweldige cast & crew dat is altijd genieten. Hard werken ook natuurlijk, maar vooral zo hard genieten van de sfeer en het publiek”, benieuwd hoe dit K3 ‘circus’ Hanne Verbruggen straks als nieuwbakken moeder gaat bevallen. Of krijgen we dan de volgende zoektocht naar een K3-opvolger?

Foto: Studio 100

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 juni 2022 /