Secret Duets met presentator Jamai Loman én deze panelleden

RTL4 brengt met Secret Duets een muziekshow, waarbij BN’ers een duet zingen met een mysterieuze, bekende gast. Kunnen zij – op basis van de stem – raden met wie zij samen zingen? Secret Duets wordt gepresenteerd door Jamai Loman én kent een heel gevarieerde groep aan panelleden. Secret Duets seizoen 2 is op dit moment iedere donderdagavond te kijken bij RTL4.

Update: 27 oktober 2022 is dit bericht bijgewerkt, omdat Secret Duets seizoen 2 nu op RTL4 en Videoland te kijken is.

Secret Duets

Kun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? In Secret Duets zingen elke aflevering vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur? Presentator Jamai Loman begeleidt het spel. Wij krijgen er een beetje een The-Masked-Singer-gevoel bij; alleen dan zonder de mooie pakken.

Jamai Loman

Per aflevering bestaat het panel uit vier BN’ers, die elk hun eigen duet zingen met een secret singer aan de andere kant van de muur. Dat zijn dus niet één, zelfs niet twee of drie, maar maar liefst vier duetten én onthullingen per aflevering. Als klap op de vuurpijl zingt presentator Jamai Loman aan het eind van elke aflevering zijn eigen duet met een te ontrafelen gast; that makes five Secret Duets!

Gast ontmaskeren

Terwijl de verhulde secret singer voor zowel kijker als panel langzamerhand zichtbaar wordt, blijft dit voor het zingende panellid één groot mysterie tot het moment dat de muur dan eindelijk omhooggaat. De overige panelleden aanschouwen het optreden, geven hun ongefilterde commentaar en beantwoorden vragen over wie het toch zou kunnen zijn met wie een duet gezongen wordt. Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moet het panellid de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Pas als de muur omhooggaat, komt diegene erachter met wie gezongen is.

Panelleden Secret Duets

De panelleden van Secret Duets zijn niet de minste. In Secret Duets seizoen 1 zagen we bijvoorbeeld Berget Lewis, Dave von Raven, rapper Donnie, Frans Bauer, Gerard Joling, Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Samantha Steenwijk en Shirma Rouse doen allemaal mee aan deze nieuwe show.

 • Berget Lewis was recent nog te zien in de Feestdagen Sing-a-long en in Tour de Frans.
 • Dave von Raven ken je als zanger van The Kik.
 • Rapper Donnie was net als Berget Lewis één van de deelnemers aan Tour de Frans. Op dit moment is hij te zien op Prime Video te zien met zijn tv-programma Donnie op de Monnie. Nieuwsgierig en nog geen lid, dan kun je een proefabonnement nemen met 30 dagen gratis.
 • Frans Bauer zag je aan het eind van de zomer op tv met zijn muzikale roadtrip Tour de Frans.
 • Gerard Joling kennen we natuurlijk allemaal van The Masked Singer en The Voice Senior.
 • Karin Bloemen was te horen in Kerstduetten. Je kon recent ook kijken naar haar bijzondere levensverhaal in de film Buiten is het feest.
 • Richard Groenendijk deed deze week mee aan De Quiz van het Jaar.
 • Samantha Steenwijk zag in de jury van K2 zoekt K3.
 • Shirma Rouse is één van de panelleden uit het huidige seizoen van Ranking the stars. Wist je dat zij ook een kookboek heeft uitgebracht?

Secret Duets seizoen 2

In Secret Duets seizoen 2 voegen ook Eva Simons, Esmée van Kampen en Romy Monteiro zich bij het wisselende panel.

 • Eva Simons leerden we kennen in Popstars The Rivals; ze zat in de band Raffish maar ging daarna solo.
 • Esmée van Kampen is actrice en ken je bijvoorbeeld van Hemelrijken en Dit zijn wij.
 • Romy Monteiro kennen we als zangeres, musicalster en presentatrice.

Secret Duets is een productie van Warner Bros. en We Make.

Foto: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 oktober 2022 /