Secret Duets met presentator Jamai Loman én deze panelleden

RTL4 brengt met Secret Duets een muziekshow, waarbij BN’ers een duet zingen met een mysterieuze, bekende gast. Kunnen zij – op basis van de stem – raden met wie zij samen zingen? Secret Duets wordt gepresenteerd door Jamai Loman én kent een heel gevarieerde groep aan panelleden. Secret Duets seizoen 2 is op dit moment iedere donderdagavond te kijken bij RTL4.

Update: 27 oktober 2022 is dit bericht bijgewerkt, omdat Secret Duets seizoen 2 nu op RTL4 en Videoland te kijken is.

Secret Duets

Kun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? In Secret Duets zingen elke aflevering vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur? Presentator Jamai Loman begeleidt het spel. Wij krijgen er een beetje een The-Masked-Singer-gevoel bij; alleen dan zonder de mooie pakken.

Jamai Loman

Per aflevering bestaat het panel uit vier BN’ers, die elk hun eigen duet zingen met een secret singer aan de andere kant van de muur. Dat zijn dus niet één, zelfs niet twee of drie, maar maar liefst vier duetten én onthullingen per aflevering. Als klap op de vuurpijl zingt presentator Jamai Loman aan het eind van elke aflevering zijn eigen duet met een te ontrafelen gast; that makes five Secret Duets!

Gast ontmaskeren

Terwijl de verhulde secret singer voor zowel kijker als panel langzamerhand zichtbaar wordt, blijft dit voor het zingende panellid één groot mysterie tot het moment dat de muur dan eindelijk omhooggaat. De overige panelleden aanschouwen het optreden, geven hun ongefilterde commentaar en beantwoorden vragen over wie het toch zou kunnen zijn met wie een duet gezongen wordt. Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moet het panellid de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Pas als de muur omhooggaat, komt diegene erachter met wie gezongen is.

Panelleden Secret Duets

De panelleden van Secret Duets zijn niet de minste. In Secret Duets seizoen 1 zagen we bijvoorbeeld Berget Lewis, Dave von Raven, rapper Donnie, Frans Bauer, Gerard Joling, Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Samantha Steenwijk en Shirma Rouse doen allemaal mee aan deze nieuwe show.

Secret Duets seizoen 2

In Secret Duets seizoen 2 voegen ook Eva Simons, Esmée van Kampen en Romy Monteiro zich bij het wisselende panel.

  • Eva Simons leerden we kennen in Popstars The Rivals; ze zat in de band Raffish maar ging daarna solo.
  • Esmée van Kampen is actrice en ken je bijvoorbeeld van Hemelrijken en Dit zijn wij.
  • Romy Monteiro kennen we als zangeres, musicalster en presentatrice.

Secret Duets is een productie van Warner Bros. en We Make.

Foto: Tom Cornelissen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 oktober 2022 /