Wie zoekt die wint: 100.000 euro cash bij VTM (inschrijven kan nu!)

Let op: ken jij het programma Wie Zoekt Die Wint van Jens Dendoncker al? Je kon afgelopen week (op zaterdag 3 september) naar de oproepaflevering kijken. Zie jij het ook wel zitten om 100.000 euro cash te winnen, dan kun je je nu inschrijven voor Wie Zoekt Die Wint. Je kunt de oproepaflevering terug kijken via VTM Go.

Wie Zoekt Die Wint

Jens Dendoncker en zijn team van verstop-experts verbergen 100.000 euro cash in het huis van een gezin, op de meest waanzinnige plekken. Als het gezin thuiskomt, krijgen ze welgeteld 30 minuten om hun eigen huis compleet op stelten te zetten, op zoek naar al dat geld. De cash zit werkelijk overal: onder de mat, in een stuk fruit, in een toetsenbord, in een zak cornflakes en zelfs in een muur of deurlijst… Geen plek is te gek. Zijn de gezinnen bereid om een ravage aan te richten in hun eigen interieur voor 100.000 euro cash?

Jens Dendoncker

Jens Dendoncker vertelt: “Het programma draait volledig rond zoeken, zoeken en nog eens zoeken. We dagen één gezin uit om op één dag 100.000 euro cash te verdienen. Mijn rol? De stoorzender spelen. Wat afleidingsmanoeuvres maken en onnozel doen om de gezinnen uit hun lood te slaan. Want als ze te veel geld vinden, dan moet ik het gaan uitleggen aan VTM. Mocht ik het zijn, ik zou als een halve zot mijn kot uitbreken, met alle ravage vandien.”

Jens Dendoncker zie je dit najaar ook als deelnemer in Jachtseizoen België, De Code van Coppens en in Don’t Scream. iedere keer met Jeroen Verdick aan zijn zijde.

Verstop-experts Wie Zoekt Die Wint

In Wie Zoekt Die Wint kan Jens Dendoncker rekenen op drie experts die gedoctoreerd zijn in de verstopkunde. 

  • Johny Kaczmarowski is geboren met een baksteen in de maag en gyproc in de nieren. Hij staat al 35 jaar in de bouw, maar het grote publiek kent hem als de Limburgse werfleider in Huis Gemaakt en Vakantiehuis For Life seizoen 2.
  • Inspecteur Anke Van Os (bekend van De Mol) keerde al honderden huizen binnenstebuiten voor haar job bij de recherche. Dankzij die jarenlange ervaring met huiszoekingen weet ze alle verborgen plekjes in een woning te vinden.
  • Henk Rijckaert klust naast zijn carrière als comedian graag bij in zijn eigen atelier. Daar knutselt hij de meest waanzinnige bouwsels in elkaar onder het motto ‘hoe gekkiger, hoe prettiger’.

Verstoppers

Verstoppers Johny Kaczmarowski, Anke Van Os en Henk Rijckaert spitten elk hoekje en kantje in huis uit om het geld op de meest verrassende plaatsen te verbergen. Het gezin krijgt nadien 30 minuten de tijd om hun huis helemaal ondersteboven te halen op zoek naar cash. Alles wat ze vinden, winnen ze. Áls ze na het alarmsignaal ook tijdig uit hun huis geraken tenminste. Anders wordt het bedrag gehalveerd.

Inschrijven Wie Zoekt Die Wint

Op zaterdag 3 september zendt VTM een oproepaflevering van Wie Zoekt Die Wint uit, waarin Jens Dendoncker alvast één gezin op zoek laat gaan naar het grote lot. Dat is de familie Van Cauwenbergh uit Hemiksem. Mama Katleen, papa Bjorn, zoon Dries en dochter Renée (die te zien was in Red Light) gaan als een gek tekeer om euro’s binnen te rijven. Maar op 5.000 pingpongballen in de keukenkasten en een verfbom in de pas geschilderde slaapkamer hadden ze niet meteen gerekend… Wie zelf ook op zoek wil gaan naar cash, kan zich na de aflevering inschrijven via vtm.be

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

10 september 2022 /