De Geknipte Gast seizoen 6 met Özcan Akyol en deze gasten

De Geknipte Gast seizoen 6 is op vrijdag 2 september om 21.10 uur bij BNNVARA op NPO2 van start gegaan. Özcan Akyol ontvangt in zijn barbershop weer tal van bekende, bijzondere gasten. Ontdek in dit artikel alles over De Geknipte Gast seizoen 6 en de gasten van Özcan Akyol.

De Geknipte Gast seizoen 6

Özcan Akyol keert terug in zijn beroemde barbershop om bijzondere gesprekken te voeren met zijn gasten. In het zesde seizoen van De Geknipte Gast nemen verschillende gasten plaats in de kappersstoel. Zo spreekt Eus onder anderen met strafrechtadvocaat Gerald Roethof, presentator en culinair expert Miljuschka Witzenhausen, singer-songwriter Nielson, operazangeres Francis van Broekhuizen, schrijfster Yvonne Keuls en mister Toppop Ad Visser. Eus voert openhartige gesprekken over het privéleven en de carrière van zijn gasten.

Gasten De Geknipte Gast

Wil je nu meer weten over de gasten die Eus ontvangt in seizoen 6 van De Geknipte Gast? We zetten ze hieronder kort op een rijtje. Klik op hun naam om meer te ontdekken.

Gerald Roethof

Strafrechtadvocaat Gerald Roethof maakte snel faam in de advocatuur. Op zijn 23e was hij al advocaat en een paar jaar later had hij zijn eigen kantoor. Al snel deed hij grote misdaadzaken en kreeg hij landelijke bekendheid. Zo is hij bijvoorbeeld de strafpleiter van Jos B. en verdedigt hij een van de verdachten van de moord op advocaat Derk Wiersum.

Toch hebben zijn ambities een keerzijde. Door het vele en harde werken kon hij geen goede vader zijn voor zijn twee dochters en dat terwijl hij zelf uit een warm gezin komt. In ‘De Geknipte Gast’ praat hij voor het eerst over dit pijnpunt in zijn leven. Hij erkent dat hij er niet genoeg is geweest voor zijn dochters. En hoe hij, nu hij bijna 50 wordt, hoopt zijn fouten nog goed te kunnen maken.

(Aflevering 1: De Geknipte Gast seizoen 6)

Miljuschka Witzenhausen

Tv-chef en onderneemster Miljuschka Witzenhausen vertelt openhartig over het opgroeien in een familie met twee criminele ooms, namelijk Willem Holleeder en wijlen Cor van Hout, waar er vanuit de mannen weinig respect was voor de mening en het gevoel van de vrouw. Ze groeide op zonder te leren wat een gezonde en vooral gelijkwaardige relatie betekende. Volgens de onderneemster is dat ook de voornaamste reden dat haar huwelijk op de klippen liep. In de kappersstoel deelt ze hoe verschrikkelijk ze het vindt dat ze haar kinderen niet het veilige en warme gezin heeft kunnen bieden dat zijzelf ook niet heeft gehad.

(Aflevering 2: De Geknipte Gast seizoen 6)

De Geknipte Gast seizoen 6 kijken

De Geknipte Gast is elke vrijdagavond om 21.10 uur bij BNNVARA op NPO 2 te zien. De afleveringen zijn ook terug te kijken op NPO Start en NPO Plus. Je kunt hier alle seizoenen terug kijken. Vanuit Nederland gaat dat eenvoudig. Wil je dit programma vanuit België kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet.

Eerder schreven we over De Geknipte Gast:

Foto: BNNVARA – Nozem Films

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2022 /