Vijfde seizoen De Geknipte Gast met Özcan Akyol en deze gasten

De Geknipte Gast van Özcan Akyol is inmiddels toe aan het vijfde seizoen. Eus ontvangt vanaf vanavond – vrijdag 28 januari – weer tal van bekende gasten in zijn barbershop. Daarnaast is er nu ook een podcast! Het nieuwe seizoen is te kijken om 21.00 uur bij BNNVARA op NPO2.

Vijfde seizoen De Geknipte Gast

Özcan Akyol, ook bekend als Eus, keert terug in zijn barbershop om weer nieuwe gasten te ontvangen. Tussen de spiegels van de kapperszaak leggen de gasten van Eus hun privéleven en carrière bloot tijdens een openhartig gesprek. Zo komen onder anderen Robert ten Brink, Wende Snijders, Nadia Moussaid, Peter Plasman, Tineke de Nooij en Defano Holwijn langs in De Geknipte Gast seizoen vijf.

Gasten De Geknipte Gast

Robert ten Brink, Wende Snijders, Nadia Moussaid, Peter Plasman, Tineke de Nooij en Defano Holwijn zijn de gasten van het vijfde seizoen De Geknipte Gast. We zetten ze kort op een rijtje:

  • Robert ten Brink kennen we natuurlijk allemaal als presentator van All You Need Is Love.
  • Wende Snijders is zangeres en actrice. We konden recent nog van haar genieten met Wende’s Kerstkaleidoscoop.
  • Nadia Moussaid is presentatrice. Je kent haar bijvoorbeeld van op1, On Stage en Vrijdenkers.
  • Peter Plasman is advocaat. Hij staat Jeroen Rietbergen bij na het schandaal bij The Voice.
  • Tineke de Nooij (80) heeft na zestig jaar recent afscheid genomen van de mediawereld.
  • Defano Holwijn kun je ook kennen van TV Avondklok en als deelnemer aan Expeditie Robinson 2021. Hij was ook te zien in F*ck de liefde.

Özcan Akyol

Özcan Akyol kijkt uit naar het nieuwe seizoen, dit keer op de vrijdag: “Het is altijd bijzonder om langer met mijn gasten over hun levens te praten. Ik probeer een kant te belichten die je niet altijd ziet bij deze mensen. Dit seizoen krijgen we wat langere afleveringen, waardoor de gast en ik meer ruimte kunnen nemen voor een goed gesprek. Ik verheug me op weer een nieuw seizoen met nieuwe open gesprekken.”

Podcast De Gekipte Gast

Voor de kijker die geen genoeg kan krijgen, brengt ‘De Geknipte Gast’ ook een podcast uit. Deze podcast brengt de luisteraar extra persoonlijke momenten uit de opnames van afgelopen seizoen en komend seizoen. Elke vrijdag – vanaf 28 januari- komt de nieuwste aflevering online via je favoriete podcast-app of de NPO Luister-app. Vanaf die dag zijn ook alle uitzendingen van seizoen vier te beluisteren.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 januari 2022 /