De Geknipte Gast seizoen 4: deze gasten komen langs bij Eus

Benieuwd welke gasten er in het vierde seizoen van De Geknipte Gast langskomen bij Eus? Vanaf vanavond – woensdag 8 september – om 21.10 uur bij BNNVARA op NPO2 kun je wekelijks kijken naar interessante gesprekken van Özcan Akyol. Met in seizoen 4 van De Geknipte Gast: Danny Vera, Griet Op de Beeck, Geert Mak, Boef, Walid Benmbarek, Frans Bauer, Edwin Evers en Amber Kortzorg.

De Geknipte Gast

In De Geknipte Gast ontvangt Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, prominente Nederlanders in de barbershop voor een goed gesprek. Tussen de spiegels ontvouwen zich openhartige gesprekken over het werk- en privéleven van de gasten. Vanwege de coronamaatregelen laat Eus ook in dit seizoen zijn kappersschaar liggen. 

Özcan Akyol

Özcan Akyol aka Eus: “We hebben ook dit seizoen weer een aantal memorabele gesprekken gevoerd. De intimiteit en het decor van dit programma zijn onvergelijkbaar met wat dan ook. Er ontstaat bijna tijdens elk gesprek iets magisch in de barbierswinkel. Ik ben erg blij dat we nog een reeks maken. Sommige interviews worden kleine monumentjes.”

Gasten De Geknipte Gast seizoen 4

Als eerste ontvangt Eus Danny Vera. De Zeeuwse zanger praat over de paniekvallen die hij soms ervaart en de lange weg die hij moest afleggen voor hij het grote succes behaalde. De tweede aflevering zit de Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck in de stoel en in aflevering drie is het tijd voor acteur Walid Benmbarek, die je kent van Mocro Maffia en bijvoorbeeld De Luizenmoeder.

En verder: schrijver Geert Mak, rapper Boef, zanger en presentator Frans Bauer (die op dit moment op tv is met Tour de Frans), muzikant en radio-dj Edwin Evers en tot slot Kassa presentatrice Amber Kortzorg.

Foto: BNNVARA.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 september 2021 /