De Redders seizoen 2 op GoPlay en Play4 | Alles over De Redders cast

De Redders seizoen 2 is sinds een tijdje op GoPlay te kijken. Je kunt meteen het hele tweede seizoen bingewatchen, want alle afleveringen van De Redders seizoen 2 staan op GoPlay. Sinds maandag 27 juni zijn de afleveringen ook iedere maandag tot en met donderdag rond de klok van zes uur te kijken op Play4; check de gids, want het tijdstip wisselt per dag. Ontdek in dit artikel meer over verhaal en De Redders cast.

De Redders

Het team van De Redders staat iedere dag klaar om vakantiegangers uit benarde situaties te redden op het strand of op zee. Denk aan een kindje dat zijn ouders kwijt is, een zwemmer in nood of juist iemand die getroffen is door een kwallenbeet. Soms zijn er echt spectaculaire reddingen nodig. Daarnaast volgen we in de tv-serie De Redders ook het leven van de reddingswachten; hun liefdesleven is namelijk net zo spannend als hun job.

De Redders Cast

De Redders cast bestaat uit Julie Vermeire, Silvio Migliore, Kato Haes, Joni Ceusters, Charlotte Goyvaerts en Laurins Dursin. Allemaal jonge talenten, waarbij je Joni Ceusters misschien nog wel kent van Kamp Waes. En Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin kunnen inmiddels ook al op een grote groep volgers rekenen. Julie Vermeire won Dancing with the stars 2019 en zag je daarna in verschillende programma’s, zoals met haar vader in Hit The Road Jacques en afgelopen voorjaar naast Gers Pardoel bij Come Dance With Me.

Wil je nu meer weten over de cast van De Redders lees dan het uitgebreide artikel dat we schreven over het eerste seizoen: De Redders (Play4) alles over cast met Julie Vermeire en Joni Ceusters.

De Redders seizoen 2

De Redders seizoen 2 telt 24 afleveringen van ongeveer twintig tot vijfentwintig minuten per stuk. Je kunt ze allemaal na elkaar bingewatchen op GoPlay. Het eerste seizoen werd eerst uitgezonden op Play4, maar scoorde op tv amper kijkers. Omdat het online door jongere kijkers nog wel werd gesmaakt, werd besloten om het tweede seizoen meteen volledig op GoPlay te plaatsen. De video is standaard niet beschikbaar in het buitenland, maar als je toch wil kijken, gebruik dan een VPN Verbinding die je op België zet. Sinds maandag 27 juni zijn de afleveringen van het tweede seizoen de Redders ook iedere maandag tot en met donderdag rond de klok van zes uur te kijken op Play4. Check even de gids voor het exacte tijdstip.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 juni 2022 /