Holland – België seizoen 2 mét teamcaptain Niels Destadsbader

Holland – België seizoen 2 is deze zomer in Nederland weer te kijken via RTL 4. Vanavond – zaterdag 30 juli – is de spelshow met bekende Nederlanders en bekende Vlamingen om 21.35 uur op tv te kijken. Ontdek hier alles over het tweede seizoen van deze show. En ontdek meteen of je ‘m in België ook nog steeds kunt kijken. Nieuw in Holland – België seizoen 2 is in ieder geval teamcaptain Niels Destadsbader; hij verving Louis Talpe.

Holland – België kijken

Dit bericht over Holland – België seizoen 2 verscheen voor het eerst online op 19 januari 2020 toen het programma van start ging op RTL4. In België was het destijds vanaf 23 januari op VTM te kijken. Nu wordt het tweede seizoen van Holland België in herhaling uitgezonden op RTL4. Het bericht is op zaterdag 30 juli 2022 dan ook bijgewerkt. In België kun je beide seizoenen van Holland – België nog op VTM Go kijken. In Nederland zijn beide seizoenen, inclusief de pilotaflevering te kijken op Videoland.

Holland België seizoen 2

In de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen, komen alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de Nederlanders over Belgische gewoontes en tradities? Hoe kunnen de Belgen de Nederlanders ervan overtuigen dat het in Vlaanderen toch zoveel plezanter is? Van kaaskoppen tot Belgenmoppen, alles komt voorbij! Welk team mag zich koning van de Lage Landen noemen?

Jonas van Geel presentator Holland België met Art Rooijakkers

Jonas van Geel

Onder leiding van Ruben Nicolai trekt het Nederlandse team ten strijde tegen het Belgische team van Niels Destadsbader. De landsgrenzen worden goed bewaakt door presentator Art Rooijakkers en Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel. Wist je dat ze in Vlaanderen Art Rooijakkers nog kennen van Peking Express, daarmee brak hij jaren geleden door op tv.

Jonas Van Geel vertelt: “We gaan het spreekwoord ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ uittesten in het nieuwe seizoen. Misschien hebben we wel meer gemeen dan alleen maar een grens. Of zijn er juist heel veel verschillen en eindigt het in een burenruzie. Wie zal het zeggen?”

Niels Destadsbader

Niels Destadsbader maakt in Holland-België seizoen 2 zijn debuut als teamcaptain. “De goesting is groot en stiekem win ik ook graag. Als captain van het Belgische team ga ik er dus alles aan doen om die mondige Hollanders eens een flinke peer te stoven!”

  • Niels Destadsbader is in de zomer van 2022 ontzettend druk. Zo zien we hem als presentator van Zomerhit 2022, maar hij treed ook veel op – bijvoorbeeld bij de concullega’s van Tien Om Te Zien.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van Holland-België seizoen 2 bestaat het Belgische team, onder aanvoering van Niels Destadsbader, uit voormalig voetballer Wesley Sonck en presentatrice Katja Retsin. Aan Nederlandse zijde krijgt Ruben Nicolai de hulp van comedian Najib Amhali (die je nog kunt kennen uit The Battle) en rapper Gers Pardoel (die anno 2022 natuurlijk op tv was in België met Come Dance With Me).

Deelnemers Holland – België seizoen 2

Bekende Nederlanders die we verder kunnen verwachten zijn Jeroen van Koningsbrugge, Tijl Beckand, zangduo Nick en Simon en zanger Xander de Buisonjé. Niels Destadsbader krijgt hulp van Guga Baúl, Evi Hanssen, Karen Damen en Ella Leyers.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 juli 2022 /