Tim Undercover op socials Thuis in aanloop naar seizoensfinale

De online videoreeks Tim Undercover is te kijken op de socials van Thuis. Hierin volgen we Tim, gespeeld door Jeroen Lenaerts. Hij blijkt namelijk niet corrupt te zijn, maar juist actief te zijn als undercoveragent. In Tim Undercover kruipen we in – aanloop naar de seizoensfinale van Thuis – in het hoofd van Tim. Ontdek er hier alles over.

Nieuwsgierig naar de cliffhangers uit Thuis seizoen 27; ontdek het op VlaamsKijken.

Politieagent Tim (Thuis)

Opluchting voor de kijkers van Thuis aan het eind van voorlaatste week Thuis voor de seizoensfinale (zomer 2022). De populairste politieagent van het land Tim (Jeroen Lenaerts) is dan toch niet corrupt! Even leek het alsof de hoofdinspecteur onder de duim gehouden werd door drugsgigant Chris (Danny Timmermans – die recent nog op tv te zien was in deze Moederdagspecial en natuurlijk in W817-film 8ERAF!). Tim gaf politiecontroles door aan de crimineel, hield zijn beste vriend en collega Dieter (Raf Jansen) van de zaak en nam valse verklaringen af. Niets was minder waar want in de aflevering van vrijdagavond kwam uit dat Tim al die tijd al als undercoveragent infiltreerde in de business van Chris. Hij is op zoek naar bewijsmateriaal waardoor ze hem kunnen klissen.

Dan vraag ik me toch af: hebben de makers van Thuis zich laten inspireren door het succes van Eén en Netflix-serie Undercover?

Tim Undercover

De kijkers van Thuis kunnen niet alleen genieten van deze spannende verhaallijn; ze krijgen er ook nog de videoreeks Tim Undercover bij. Elke avond na de aflevering vind je op de socials (Instagram en Facebook) van Thuis een korte aflevering. Ook op VRT NU kun je de afleveringen van Tim Undercover kijken; woon je buiten België gebruik daarvoor dan een VPN Verbinding. In het online videodagboek doet Tim uit de doeken wat hij tijdens zijn undercoveroperatie gevoeld heeft. Een rechtstreeks inzicht in het hoofd van de politieagent met een dubbelleven.

Seizoensfinale Thuis (zomer 2022)

Thuis zet met Tim Undercover de laatste rechte lijn naar de seizoensfinale pittig in. Op vrijdag 24 juni gaat Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks naar zijn hoogtepunt met een spannende en verrassende dubbelaflevering. Met een loopwedstrijd voor Zihame (Sofia Zaifri) en het lentefeest van Hannah, de dochter van Tim, zijn er genoeg gelegenheden om de boel figuurlijk of misschien wel letterlijk te doen ontploffen. Grote kans dat Chris deze twee vrolijke gebeurtenissen niet zomaar geruisloos gaat laten passeren. Ook de breuk tussen Frank en Simonne (Marleen Merckx) krijgt gegarandeerd nog een staartje, want Simonne is opnieuw in het land. Veel drama, liefde en spanning dus in de seizoensfinale van Thuis (zomer 2022).

Thuis boeken

Val je na de seizoensfinale van Thuis in een zwart gat nu je favoriete serie even niet meer op tv te zien is. Wat dacht je dan van de boeken, die bij de reeks horen? Er zijn inmiddels al volop Thuis-boeken. De nieuwste is Marianne.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 juni 2022 /