Bekende deelnemers Moederdagspecial Junior Bake off Vlaanderen

Gloria Monserez, Sam Gooris en Christophe Stienlet zijn de bekende deelnemers aan de Moederdagspecial van Junior Bake off Vlaanderen. Zij gaan bakken voor de moeders in hun leven. Jeroom is de presentator. Dominique Persoone en Regula Ysewijn vormen de jury. De moederdag special van Junior Bake off Vlaanderen is vanavond – woensdag 4 mei – om 20.35 uur op Play4.

Moederdagspecial Junior Bake off Vlaanderen

Deze moederdag zet Jeroom alle mama’s in de bloemetjes. Hij doet dat onder het motto: “Zonder moeder zaten we allemaal nog in de ballen van ons vader.” Jeroom nodigt drie families uit voor zijn MILF-dag. De bekende deelnemers aan de moederdag special zijn Gloria Monserez, Sam Gooris en Christophe Stienlet. Dominique Persoone en Regula Ysewijn vormen de jury, zoals altijd bij Junior Bake off Vlaanderen.

Bakken met Gloria Monserez, Sam Gooris en Christophe Stienlet

Gloria Monserez doet mee samen met haar pluspappa Danny Timmermans voor mama Machteld Timmermans. Sam Gooris bakt met zoon Kenji Gooris voor mama Kelly Pfaff. En acteur Christophe Stienlet gaat samen met zijn twaalfjarige zoon Juneau aan de slag voor mama Lesley.

Gloria Monserez

Actrice en presentatrice Gloria Monserez zet met pluspapa en W817-acteur Danny Timmermans haar mama, actrice Machteld Timmermans in de kijker. “Het was echt zalig om eens met Danny voor mama te bakken. Bij ons thuis wordt er vaak gekookt maar deze combo, namelijk Danny en mezelf achter het aanrecht, dat is echt een primeur! Ondanks het feit dat ons bak talent soms onvindbaar was zat de sfeer echt meer dan goed en heb ik nog lang nagenoten van onze tijd daar samen met z’n drietjes.” Ze waren met zijn drietjes ook samen te zien in Ik u ook. Danny en Machteld Timmermans zagen we recent samen op tv in de W817-film 8eraf. Gloria Monserez is één van de opkomende Vlaamse tv-gezichten. Zo zag je haar in Ketnet Musical: De finale. En wist je dat Gloria Monserez tijdelijk The Voice gaat presenteren? Met Sven De Leijer presenteert ze het nieuwe seizoen van Hotel Römantiek dat terugkomt op Eén.

Sam Gooris

Sam Gooris bakt met Kenji voor trotse mama Kelly Pfaff. De zanger vertelt: “Nog nooit gedaan maar heb me goed geamuseerd met Kenji.” Recent zag je de twee nog samen in James De Musical en natuurlijk ook in hun eigen VTM-programma Expeditie Gooris.

Christophe Stienlet

Acteur Christophe Stienlet bakt met zijn 12-jarige zoon Juneau voor mama Lesley (de jongere zus van Joyce de Troch). “Bakken is niet mijn ding moet ik toegeven. Ik zit liever aan de andere kant van het bord. Want ik ben wel verzot op zoete lekkernij. Zolang er maar chocolade en pudding mee gemoeid is. En die liefde deel ik met Juneau, mijn zoon en partner in crime in deze. Maar als je dan, leve de mama, glüten- en lactosevrij moet bakken en ook nog eens moet nadenken over calorieën… dan wordt het moeilijk. Maar we zijn er wel in geslaagd in “haar” thema te blijven. Met de adem van de Gooris-boys en miss Gloria in de nek bovendien. En als je dan complimenten krijgt van Dominique Persoone, Regula en Jeroom, dan ga je met een glimlach naar huis!” Christophe Stienlet werd bekend met zijn rol als Bartje in het kinderprogramma Schuif Af. Recent zag je hem in Vloglab #Stories als Papa Tristan.

Junior Bake Off Vlaanderen

Met bakken enthousiasme en bitter weinig talent stroopt het gezelschap de mouwen op. Terwijl hun kroost bakt, wachten de mama’s in een aparte tent waar Jeroom eigenzinnig en exclusief entertainment voorziet. Baksels die de wetten van de fysica tarten, bekende moeders die glimmen van trots en Jeroom als master of ceremony. Dat is de moederdagspecial van Junior Bake Off. Vanaf 11 mei kun je kijken naar het tweede seizoen van Junior Bake Off Vlaanderen.

Junior Bake Off Vlaanderen kijken

Junior Bake Off Vlaanderen (de Vlaamse versie van Heel Holland Bakt Kids) is te kijken op Play4 en terug te kijken op GoPlay. Hier kun je op dit moment nog kijken naar Junior Bake Off Vlaanderen seizoen 1. Meld je aan op GoPlay, zodat je kunt kijken. In sommige gevallen kan dit ook vanuit Nederland. Geeft GoPlay aan dat je niet in België bent, dan kun je dit oplossen door gebruik te maken van een VPN Verbinding.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 mei 2022 /