Halve finale The Masked Singer België 2022… Ontdek er alles over!

Ontdek alles over de halve finale van The Masked Singer België 2022! An Lemmens is de gastspeurder vanavond – vrijdag 11 maart – en is misschien een voormalig kandidate van The Voice op het spoor… Weet de jury deze keer weer een kandidaat te ontmaskeren? In de halve finale van het tweede seizoen The Masked Singer in België staan Ridder, Schorpioen, Konijn en Miss Poes.

Ontdek hier alles over de deelnemers aan het tweede seizoen The Masked Singer.

Halve finale The Masked Singer België

Ridder, Schorpioen, Konijn en Miss Poes maken zich klaar voor de halve finale. Daarin is niemand minder dan An Lemmens de gastspeurder van dienst. “Ik vind het super spannend om mee te speurden, maar vooral ook om te genieten van die optredens”, klinkt het. “En van de pakken, die zijn echt subliem!”

Wist je dat je de finale in de bioscoop kijken kunt? Er zijn extra tickets vrijgekomen.

An Lemmens

Ans jarenlange ervaring in The Voice lijkt haar meteen ook goed van pas te komen in The Masked Singer. Wanneer Miss Poes haar eerste nummer zingt, gaat er bij haar een lichtje branden. “Ik heb de indruk dat we spreken over iemand betrekkelijk jong. Ik dacht meteen aan Olivia Trappeniers, OT. Ze heeft in The Voice gezeten en ik durf te zeggen dat ik haar stem toch wel herken.” Sluiten de andere speurders zich aan bij deze theorie?

Twee optredens in halve finale

De vier halve finalisten treden vrijdag elk twee keer op. En er zal gezongen worden op leven en dood, want iedereen wil naar de grote finale van volgende week. Wie wordt vlak voor de eindmeet ontmaskerd? Speurders Ruth en Julie krijgen het alleszins nóg een tikkeltje warmer van Konijn, die de concurrentie onder de dames op scherp zet. “Ik moet oppassen wat ik zeg, want Ruth is snel jaloers”, lacht Julie. 

Dit zingen Konijn, Miss Poes, Ridder en Schorpioen.

  • Ridder zingt What About Us van P!nk en Run van Leona Lewis.
  • Schorpioen zingt Soon We’ll Be Found van Sia en Woman Like Me van Little Mix.
  • Miss Poes zingt Ella Elle L’a van Kate Ryan en Angels Like You van Miley Cyrus.
  • Konijn zingt Little Bit Of Love van Tom Grennan en Dynamite van Taio Cruz.

Doen deze bekende Vlamingen in The Masked Singer seizoen 2?

Wie denk jij dat het zijn, laat je voorspelling achter bij ons berichtje over deze aflevering op Instagram.

  • Miss Poes: heeft in ieder geval één hoofdverdachte minder aangezien Tinne Oltmans gast speurder was. Nu worden de namen genoemd van Pommelien Thijs, Camille Dhont en Olga Leyers. Eerder dacht men ook al aan Zita Wauters.
  • Konijn: welke bekende Vlaming het Konijn in The Masked Singer is, blijft de vraag. De verdachten wisselen sterk. Zo worden deze week Ian Thomas, Adil El Arbi en Conner Rousseau genoemd. Eerder klonken ook de namen van Brahim, Matteo Simoni, Vincent Kompany en Acid.
  • Schorpioen: Danira Boukhriss, Klaasje Meijer en Frances Lefebure worden genoemd als de schorpioen. Andere verdachte bekende Vlamingen zijn Siska Schoeters, Kim Van Oncen, Stephanie Planckaert (die in een nieuw seizoen van Château Planckaert te zien is) en Flo Windey.
  • Ridder: Deze week worden Clara Cleymans, Hadise en Isabelle A genoemd. Eerder klonken namen van Mega Mindy’s Free Souffriau en Lotte Stevens (de nieuwe Mega Mindy) genoemd. Maar ook Sylvie De Bie en Loredana zijn verdachten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 maart 2022 /