Documentaire Rico Verhoeven: Dream Big op Prime Video te kijken

De vierdelige documentaire RICO: Dream Big over wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is vanaf vandaag – vrijdag 4 maart – te kijken op Prime Video. De Amazon Original docu-serie is alleen hier te zien. Heb je nog geen abonnement? Geen probleem: je kunt je aanmelden en 30 dagen gratis kijken.

Documentaire Rico Verhoeven

Wanneer je behoort tot de absolute wereldtop, ongekend gedisciplineerd en gestructureerd leeft dan is de druk hoog om op dat level te blijven. Dit vraagt om focus. Rico Verhoeven wil – als topsporter op het hoogste niveau – bewijzen dat kickboksen op dat niveau samen kan gaan met nieuwe dromen. Met zijn torenhoge ambities op het gebied ondernemerschap, een perfecte vader zijn en doorbreken als acteur lijkt hij op een kruispunt in zijn leven te staan. Of kan dit ook allemaal samengaan? Lukt het de Nederlandse kickbokser om de ongeslagen wereldkampioen te blijven en daarnaast een glansrijke filmcarrière in Hollywood op te bouwen? 

In 2017 verscheen het onthullende levensverhaal van Rico Verhoeven als boek; geschreven door Leon Verdonschot.

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven vertelt meer over de Amazon Original docu-serie. “Op een cruciaal keerpunt in mijn leven onthult deze documentaire hoe het echt is om in mijn schoenen te staan. Anderhalf jaar lang werd elk moment van mijn leven vastgelegd – van de slopende trainingen en blessures als sporter, tot de glamoureuze levensstijl in LA, en hoe het leven van mij en mijn familie er achter gesloten deuren echt uitziet. Het opbouwen van een nieuwe carrière vanuit het niets is een van de grootste uitdagingen geweest die ik ooit ben aangaan, en deze documentaire is een ongelooflijke kans geweest om die reis met iedereen te delen. De documentaire over kickbokser en acteur Rico Verhoeven is te kijken op Amazon Prime Video.

Rico Verhoeven als acteur

Wist je dat Rico Verhoeven als acteur te zien was in Undercover seizoen 2 (als sidekick van Ferry Bouman)? Maar je zag hem ook in Herrie in Huize Gerri. Daarnaast kunnen we hem de aankomende jaren zien in nieuwe producties als Bon Bini Holland 3 (2022) en Black Lotus (2023, waarvan hij ook co-producer is en werkt met Todor Chapkanov en Tad Daggerhart). Verder zag je hem in De Film van Dylan Haegens, in Kickboxer: Retaliation, in Vechtershart als Tony Corella en in Bluf als Davey.

Amazon Original docu-serie

RICO: Dream Big is een Amazon Original docu-serie. Dat wil zeggen dat deze vierdelige documentaire over Rico Verhoeven alleen te kijken is op Prime Video. Wereldwijd kan iedereen de docu nu zijn. RICO: Dream Big is een productie van NewBe. Je kent ze ook van andere documentaires, zoals Altijd Al Loiza en Ronnie: Voor altijd samen. Maar denk ook aan series als Herres en Woensel West. Deze keer mocht NewBe dus aan de slag voor Amazon Prime Video.

Documentaire RICO: Dream Big kijken

Je kunt de documentaire RICO: Dream Big nu op Prime Video kijken. Heb je nog geen abonnement, dan kun je deze nu proberen én 30 dagen gratis kijken. Een abonnement op Prime Video kost 2,99 euro per maand en is wat ons betreft de moeite. Zeker nu er steeds meer Nederlandse producties te vinden zijn. Natuurlijk houden we je daar ook van op de hoogte. Dat doen we in onze Facebook-groep.

4 maart 2022 /