Stan Van Samang in The Masked Singer België

Stan Van Samang is vanavond – vrijdag 25 februari – van de partij in The Masked Singer België. Hij komt speurders Jens Dendoncker, Kevin Janssens en Ruth Beeckmans een handje helpen. Weet Stan Van Samang bijvoorbeeld wie er schuilgaat achter het masker van de IJskoning?

Stan van Samang in The Masked Singer

Vorig seizoen was Stan Van Samang nog hoofdverdachte voor Duiker. En ook in het tweede seizoen van The Masked Singer België klinkt de naam van de Vlaamse zanger en acteur. Vorige week nog liet gastspeurder Bart Peeters zijn naam vallen bij IJskoning. Aan dat mysterie komt nu een einde, want Stan Van Samang neemt zelf plaats in de jury.

Stan Van Samang

“Je bent elke dag bezig met muziek, met mensen, met stemmen”, merkt Niels Destadsbader op. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. “Ik voel de druk al”, lacht Stan Van Samang. “Maar ik hoor niet anders dan: ‘Het is kei moeilijk’, ‘Ik heb geen idee’, ‘Vorig jaar was ik zeker, maar nu…’. Dat wordt dus dramatisch denk ik.” Of blaast de zanger/acteur een nieuwe wind door het speurdersteam?

Openingsact The Masked Singer

Sowieso wordt het dak vrijdag opnieuw van de studio geblazen door de overgebleven deelnemers van The Masked Singer: Ridder, Flamme Fatale, Konijn, Schorpioen, Miss Poes en IJskoning. Zij trappen het feest op gang met een openingsact van jewelste op I Gotta Feeling van The Black Eyed Peas. Nadien is het ieder voor zich, want dan zingen de zes in drie duels tegen elkaar met één doel: de face off ontspringen en hun masker nog een weekje langer ophouden. Al moet ook deze week één van hen zich kenbaar maken aan Vlaanderen.

Show 7 zit vol verrassingen

De show belooft heel wat verrassingen. Zo brengt Miss Poes iedereen van z’n melk met haar ongeziene performance. “Is dit van bij ons? Hebben wij dit in Vlaanderen?”, vraagt Niels Destadsbader zich luidop af. En diezelfde Niels wordt ook verrast door Flamme Fatale. Zij maakt immers een entree die hij zich nog lang zal herinneren.

Liedjes Show 7

  • Ridder met Ritual van Rita Ora, Tiësto & Jonas Blue vs Flamme Fatale met Mad About You van Hooverphonic
  • Konijn met The World’s Greatest uit de film Ali vs Schorpioen met Believe van Ella Henderson
  • Miss Poes met Emotions van Mariah Carey vs IJskoning met Les Lacs du Connemara van Michel Sardou

Hoofdverdachten

Iedere week zetten we de hoofdverdachten uit de Guessing Game van VTM op een rijtje. Er zijn weer wat verschuivingen zichtbaar…

  • Miss Poes: Pommelien Thijs, Olga Leyers en Tinne Oltmans blijven ook deze week de hoofdverdachten voor Miss Poes. Eerder werden ook de namen van Camille Dhont en Zita Wauters al genoemd.
  • Konijn: Ian Thomas, Brahim en Matteo Simoni. Eerder werd gedacht aan Vincent Kompany, Adil El Arbi en Acid.
  • Flamme Fatale: Els De Schepper, Tine Embrechts en Kelly Pfaff. Eerder stonden op het verdachtenlijstje Barbara Sarafian en Kate Ryan.
  • Ijskoning: Alex Agnew, Vincent Banic en Conner Rousseau zijn deze week de top verdachten in de Guessing Game. Eerder klonken namen als Pat Krimson (die te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek), Lucs Van den Eynde en Gert Verhulst genoemd.
  • Schorpioen: Danira Boukhriss, Klaasje Meijer en Kim Van Oncen. Eerder klonken namen van Frances Lefebure, Stephanie Planckaert (die in een nieuw seizoen van Château Planckaert te zien is) en Flo Windey.
  • Ridder: Deze week worden Clara Cleymans, Hadise en Lotte Stevens (de nieuwe Mega Mindy) genoemd. Eerder klonken namen van Free Souffriau, Sylvie De Bie en Loredana.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 februari 2022 /