Nieuw seizoen Wie van de drie | Is Martien Meiland te verslaan?

Goed nieuws voor de liefhebbers van Wie van de drie; vanavond – zondag 5 september – start om 21.30 het nieuwe seizoen. Britt Dekker, Najib Amhali, Raven van Dorst en Martien Meiland vormen de jury. Wendy van Dijk presenteert de show. De grote vraag: is Martien Meiland te verslaan; hij won het vorige seizoen namelijk glansrijk.

Nieuw seizoen Wie van de 3

Wie prikt er dwars door het verhaal van de ‘liegende’ luchtverkeersleider of forensisch rechercheur heen en weet de juiste persoon aan te wijzen? En wie wordt er met open ogen om de tuin geleid? Wendy van Dijk: “We hebben het allemaal gemist en gaan weer volop genieten van het spelen van dit spel. Al ben ik de presentatrice, ik speel in stilte altijd net zo hard mee. Net als de mensen thuis!” Wie van de 3, in 1963 begonnen als de Nederlandse variant op het Amerikaanse tv-programma To Tell The Truth, wordt geproduceerd door Blue Circle.

Is Martien Meiland te verslaan?

Inmiddels is Wie van de 3 alweer toe aan het derde seizoen met juryleden Britt Dekker, Najib Amhali, Raven van Dorst en Martien Meiland. Het eerste seizoen werd gewonnen door Raven van Dorst, die samen met Britt Dekker goed scoorde. Vervolgens waren Najib Amhali en Martien Meiland uit op revanche. Dat ging de Chateau Meiland ster wel heel goed af. Nu is de vraag: is Martien Meiland te verslaan in het nieuwe seizoen van Wie van de 3?

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 september 2021 /