Prince Charming Marvin Wijnans zoekt droomprins

Marvin Wijnans gaat vanaf woensdag 16 december op Videoland op zoek naar zijn Prince Charming. Een ideaal programma voor liefhebbers van programma’s als The Bachelorette. Maak in dit artikel kennis met Prince Charming Marvin Wijnans uit Tegelen én ontdek alvast alles over de twaalf vrijgezellen die zijn hart willen veroveren.

Prince Charming

Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een ware prins op het witte paard tijdens de nieuwe datingshow bij Videoland: Prince Charming. Liefde en romantiek voeren de boventoon. In de eerste aflevering komen daar nog eens twee singles bij. Eén voor één vallen de mannen af in deze zoektocht naar liefde. Lukt het Prince Charming Marvin Wijnans om zijn droomman te vinden? 

Marvin Wijnans

De Prince Charming om wie het allemaal draait, is de 29-jarige Marvin Wijnans, woonachtig in Tegelen. Voor velen een droomman. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrienden, ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Zijn grote passie is paardrijden. Hierin ervaart hij de ultieme vrijheid, kan hij echt zichzelf zijn en krijgt hij rust naast zijn werk bij een internationale farmaceutische groothandel. Een zorgzame, goed verzorgde man die zijn leven al goed op de rit heeft, maar nog één ding mist: iemand om zijn leven mee te delen.

Marvin over Prince Charming

Marvin Wijnans over zijn zoektocht in Prince Charming: “Dat ik Prince Charming mag zijn, vind ik echt een eer en ik hoop oprecht dat de ware man er voor mij tussen zit. Ik heb meerdere langere, maar ook lastige relaties gehad. Hierdoor heb ik geleerd waar ik naar op zoek ben, maar vooral ook wat ik niet zoek in een relatie. Juist omdat ik dit nu heel duidelijk voor ogen heb, sta ik nu open voor iemand die mij kan bieden wat ik nodig heb. De perfecte man is voor mij iemand die loyaal is, betrouwbaar, zelfverzekerd, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ik ben klaar voor de liefde en hoop mijn prins op het witte paard te vinden.”

Vrijgezellen

De tien vrijgezellen (of beter gezegd twaalf, want in de eerste aflevering komen er meteen twee mannen bij) wonen met elkaar samen in een prachtige palazzo, waar ze er alles aan doen om Prince Charming beter te leren kennen. Maar valt hun oog alleen op Prince Charming of bloeit er ook liefde op binnen de groep? Elke aflevering gaat Prince Charming op groeps-en solodates met de man(nen) op wie zijn oog is gevallen. Aan het eind van elke aflevering stuurt hij minimaal één man met wie hij het minste een klik heeft naar huis tijdens de ‘stropdassenceremonie’.

Deelnemers Prince Charming

Aan de vrijgezellen dus de taak om zich van hun beste kant te laten zien en hopelijk een intieme en romantische relatie met Prince Charming op te bouwen. In de zinderende finale kiest Prince Charming de liefde van zijn leven uit de overgebleven mannen. Wie gaat er met Marvin Wijnans mee naar huis? Maar wie zijn nu eigenlijk die deelnemers? Welke twaalf single mannen vermaken zich samen in een palazzo op het Italiaanse eiland Sicilië? En hopen de liefde te vinden bij deze ware prins op het witte paard.

Deelnemers Prince Charming - 10 vrijgezellen willen hart veroveren van Marvin Wijnans

We stellen de deelnemers aan Prince Charming aan je voor. (Dat doen we in volgorde van links naar rechts. Dus de vrijgezel die het meest links staat, daar schrijven we het eerste over en zo verder wat alle vrijgezellen van Prince Charming betreft…) De twee nieuwkomers ontbreken op deze foto.

Mitchell Ryans

Mitchell Ryans (27) is een ambitieuze entertainer die lekker veel babbelt en gezellig en zelfverzekerd overkomt. Hij woont in Almere Door eerdere relaties heeft het vertrouwen van Mitchell een knauw gekregen, maar hij staat open voor de liefde. Net zoals voor gezelligheid en feestjes. In een groep is hij de aangewezen entertainer en aanjager. Mitchell Ryans zoekt iemand die dat in hem kan waarderen, maar hem ook tegengas kan bieden.

Marcello Idili

Marcello Idili is 27 jaar en woont in Sittard. Momenteel is hij in between jobs en werkt hij in een callcenter. Deze Limburger is vrolijk en gek op dansen. Hij heeft op jonge leeftijd veel meegemaakt wat Marcello Idili heeft getekend, maar dit definieert hem niet: hij heeft zijn eigen leven weten op te bouwen en straalt van positiviteit. Hij is op zoek naar een betrouwbare, lieve en zorgzame partner.

Vince Feijen

De 24-jarige Vince Feijen uit Asten heeft een eigen (goedlopende) kliniek in fillers. Hij is wereldwijs door zijn vele (solo-)reizen. Een slimme, sterke, enthousiaste en gevoelige jongeman die in groepen vaak goed ligt door zijn levendige karakter. Is Vince Feijen de man voor Prince Charming?

Marnix Verkade

Marnix Verkade (26) uit Amsterdam is departement manager luxe producten in een groot warenhuis. Hij is goedlachs en kan goed relativeren. Marnix Verkade had een lastige jeugd en wil laten zien dat hij het zelf wel kon rooien. Zijn vastberadenheid en ondernemerschap hebben hun vruchten afgeworpen. Hij heeft een goede baan en een rijk sociaal leven. Kan hij misschien bij Prince Charming de familieband vinden die hij nog steeds mist?

Alastair Henderson

Alastair Henderson (26, uit Amsterdam) is vaak sarcastisch, maar ook energiek, inspirerend en een gangmaker die staat voor waar hij in gelooft. Hij heeft een goede baan als investeerder bij een private equity bedrijf. Alastair Henderson is gewend aan een luxe leven vol feesten en modellen, maar hij staat open voor een meer down to earth relatie met een leuke man.

Dignum Friendrijk

De 31-jarige Dignum Friendrijk uit Utrecht is medewerker bij de overheid op het gebied van vluchtelingen. Daarnaast is hij ook werkzaam als make-up artist. Dignum Friendrijk is een goedlachse, boomlange man. Hij heeft een duidelijke eigen wil en een sterk karakter. Hij heeft uitgesproken meningen maar staaft die ook en hij gaat zelf op onderzoek uit naar dingen die hem interesseren. Humor en creativiteit zijn belangrijk. Hij biedt een potentiële geliefde een dynamische, diepgaande relatie waarin wederzijds vertrouwen een grote rol speelt.

Joep Heijerman

Joep Heijerman is 28 jaar oud en komt uit Amsterdam. Aan de ene kant een vrolijke practical joker, aan de andere kant een gedreven businessman. Joep Heijerman heeft het beide in zich. Humor is enorm belangrijk voor hem, het helpt hem het leven niet te serieus te nemen. En dat is soms wel nodig als je een succesvol evenementenbureau leidt. Hij is optimistisch en creatief en ontpopt zich in iedere situatie als een natuurlijke leider. Zijn voorkomen, ambitie en hechte band met zijn familie passen bij het type dat Prince Charming voor ogen heeft.

Rick Bosch

De 28-jarige Rick Bosch woont in Katwijk waar hij een eigen onderneming op het gebied van SEO heeft. Hij doet dagelijks aan yoga en dat is goed te zien aan zijn perfect afgetrainde lichaam. Rick Bosch vindt vrijheid zo belangrijk dat hij eigen baas is van een succesvol bedrijf, zodat hij overal ter wereld kan werken. Zijn doel is een stabiele relatie, want na een valse start op relatiegebied is hij klaar om zich te richten op de ware liefde. Rick Bosch is serieus, gedreven, en zeer waarschijnlijk een erg goede match.

Sezer Turan

De gecontroleerd-excentrieke Sezer Turan (25 uit Enschede / Amsterdam) is een creatief persoon. Hij volgt zijn eigen regels en werkt gefocust aan zijn muzikale carrière als rapper. Daarnaast is hij werkzaam aan steward. Sezer Turan is gewend aan- en gek op- aandacht en lijkt in die zin een odd one out in het geheel, maar vergis je niet: Sezer zoekt een relatie met een stabiele, ambitieuze man die zijn creativiteit alle vrijheid kan geven.

Ferdi Pool

Het bestaat echt: Ferdi Pool is easy-going én ambitieus. Op een kalme, doordachte manier heeft deze 28-jarige uit Groningen een mooi bedrijf in de horeca weten op te bouwen. Hij heeft een prachtig paviljoen aan een meer in Noord-Nederland en is daarnaast eventmanager. Deze eeuwige perfectionist weet zichzelf van tijd tot tijd te belonen met een leuk feestje of een mooie reis. Ferdi is net als Prince Charming een echt familiemens.

Tommy Baljet

De 33-jarige Tommy Baljet uit Amsterdam ziet er op het eerste gezicht uit als een bad boy. Maar niets is minder waar: Tommy is een lieve en betrouwbare jongen, die werkt als pr manager. Hij vindt vooral dat je het leven niet te serieus moet nemen, maar laat in zijn toewijding naar vrienden en familie zien dat er wel degelijk zaken zijn waar hij enorm veel waarde aan hecht. Tommy Baljet is een succesvolle gast en houdt van mensen die het zelf ook goed voor elkaar hebben. Hij is op zoek naar een stabiele relatie.

Tim Swagemakers

Tim Swagemakers is dertig en komt uit Amsterdam. Hij is een veelzijdige jongen, fotografeert graag,  werkt als personal trainer en maakt boeketten van kunstbloemen. Ook heeft hij net als Prince Charming paard gereden. Hij is geen makkelijke type, hij weet wat hij wil en wat hij zoekt in iemand. Tim Swagemakers is op zoek naar ware liefde en wil graag met iemand iets serieus opbouwen. Misschien is dit wel Prince Charming?

The Bachelorette

Zoals je merkt, wijkt het format eigenlijk niet heel veel af van The Bachelorette. Ik heb er in ieder geval al weer helemaal zin in en ben benieuwd of Marvin Wijnans de liefde van zijn leven gaat vinden in dit tv-programma. Ik ben een liefhebber van dit soort shows en kan dan ook niet wachten op de Vlaamse variant van The Bachelorette.

Exclusief bij Videoland

‘Finding Prince Charming’ is een format van ViacomCBS International Studios en kent al seizoenen in Amerika en Duitsland. Prince Charming, in Nederland geproduceerd door ITV Studios, start vanaf woensdag 16 december met een dubbele aflevering en is daarna wekelijks op woensdag exclusief te zien bij Videoland.

Foto: Videoland/Michael Dijkstra.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 november 2020 /