André van Duin en Nikkie de Jager gasten in Linda’s Wintermaand

Linda de Mol is vanaf aanstaande zondag 5 december weer terug op tv met Linda’s Wintermaand. André van Duin en Nikkie de Jager zijn haar eerste gasten. De andere gasten van Linda’s Wintermaand 2021 zijn Guus Meeuwis en Jelka van Houten, Peter Pannekoek en Anita Witzier, André Rieu en Britt Dekker. Linda de Mol bespreekt met deze gasten de meest memorabele momenten uit hun leven en kijkt terug op het jaar 2021.

Linda’s Wintermaand

In Linda’s Wintermaand ontvangt Linda gasten met uiteenlopende achtergronden: van presentatoren tot succesvolle zangers en acteurs. In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer warm en hartelijk, wat buitengewoon eerlijke en openhartige gesprekken oplevert. De huisband Mell & Vintage Future zorgt net als vorig jaar voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van Linda’s gasten.

Gasten Linda’s Wintermaand

In 2021 ontvang Linda de Mol weer acht gasten. Dat zijn André van Duin en Nikkie de Jager, Guus Meeuwis en Jelka van Houten, Peter Pannekoek en Anita Witzier, André Rieu en Britt Dekker. Voor wie deze gasten nog niet kent. Even kort op en rijtje waar je ze van kent.

  • André van Duin behoeft volgens mij geen enkele introductie. Recent zag je hem bijvoorbeeld op tv met Heel Holland Bakt (Kids) en De Grote Kleine Treinencompetitie.
  • Nikkie de Jager brak door met haar YouTube kanaal NikkieTutorials. Met haar presentatie tijdens het Eurovisiesongfestvial heeft ze laten zien dat ze veel meer in huis heeft. Dit jaar won ze de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Op 23 december zie je haar op RTL als presentatrice van De Enige Echte.
  • Guus Meeuwis is al meer dan 25 jaar actief als zanger. In 1995 brak hij met zijn band door met het nummer Het is een nacht… Hij is verloofd met styliste Manon Meijers.
  • Jelka van Houten zag je recent als hoofdrolspeelster in de serie Adem in, Adem uit. Maar je kent haar ook uit De LiefhebbersDe Club van Lelijke Kinderen en natuurlijk in de relaxte Huisvrouwen bestaan niet-films.
  • Peter Pannekoek behoort tot de top van Het Nederlandse cabaret. Je kent hem daarnaast uit Dit was het nieuws. Eerder schreven we al over zijn show Zacht van binnen.
  • Anita Witzier werd recent als eerste ontmaskerd in The Masked Singer, maar je zag haar recent ook op tv met het programma Nieuwe Boeren.
  • André Rieu is wereldwijd bekend als de Koning van de Wals. Waar hij anders de hele wereld over reist om op te treden met zijn Johann Strauss Orchestra, heeft hij door corona 630 dagen niet opgetreden.
  • Britt Dekker brak in 2009 door in Take me out. Inmiddels is ze een vaste waarde op SBS6. We hebben de afgelopen tijd dan ook al vaak over haar geschreven.

Vorig jaar was onder andere Marco Borsato te gast in Linda’s Wintermaand.

TV en podcast

Het programma Linda’s Wintermaand is een productie van Talpa Entertainment Productions. De eerste aflevering kun je kijken op 5 december om 20.20 uur. De andere drie afleveringen worden uitgezonden om 20.00 uur. Je kunt kijken op SBS6 en Kijk.nl. Daarnaast is Linda’s Wintermaand nu ook als podcast terug te luisteren via de website en app van JUKE en Linda.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 december 2021 /