Het Blok 2024 met deze deelnemers op Net5 kijken

Wist je dat Het Blok vanaf maandag 22 april 2024 iedere werkdag om 20.30 uur op tv te zien is? Dagelijks zie je Dennis van der Geest en de deelnemers bij Net5. Zo is het populaire programma na dertien jaar weer terug in Nederland te zien.

Het Blok 2024

Vier koppels staan klaar om de ultieme renovatie-uitdaging aan te gaan. Zij krijgen ieder een eigen bouwval toegewezen. Die bouwval gaan ze in zeven weken – kamer voor kamer – verbouwen tot een spiksplinternieuw appartement. En dat allemaal binnen een vastgesteld budget en met strakke deadlines! Je kunt het programma wat dat betreft vergelijken met Huis Gemaakt. Al mag de winnaar van Huis Gemaakt het huis houden; in Het Blok krijgen de winnaars €100.000 euro. De winnaar van Het Blok boert dus slechter dan die van Huis Gemaakt.

Leestip: Onmisbare tips en trick voor de klusser *

Deelnemers Het Blok 2024

De deelnemers aan Het Blok 2024 zijn (v.l.n.r. op de foto):

  • Famke (49) en Hans (52) uit Doorn: een koppel met een gecompliceerde geschiedenis gaat samen als goede vrienden de woning verbouwen.
  • Jaïr (23) en Anouk (28) uit Leeuwarden: ondernemers uit Friesland met een passie voor ‘Do It Yourself’ en een hoge dosis lef.
  • René (49) en Jessica (50) uit Ugchelen: een onverschrokken duo met een achtergrond in wetshandhaving en bij defensie dat de strijd aangaat.
  • Sanne (27) en Daniël (26) uit Leeuwarden: jonge professionals opzoek naar een nieuwe uitdaging, klaar om hun klus-en stylingtalenten te laten zien.

Jury

Makelaar, Maaike Huesmann, die eerder te zien was als jurylid in seizoen 2 van Het Blok, beoordeelt samen met stylist, Eva van de Ven, de opgeleverde ruimtes en benoemt de winnaar van de week. Elke week presenteren de koppels een opgeknapte ruimte, waarover de deskundige jury een oordeel velt. Maar de spanning houdt niet op bij de renovaties, tussendoor krijgen de deelnemers gezamenlijke klussen en uitdagende opdrachten voorgeschoteld. Extra budget en voordelen liggen in het verschiet voor de koppels die uitblinken.

Onderlinge competitie en sabotage…

Achter de schermen worden de koppels niet alleen geconfronteerd met bouwproblemen en strakke deadlines, maar ook met onderlinge competitie en drama. Van verborgen sabotage tot onverwachte bondjes, de spanning stijgt tot ongekende hoogte terwijl de koppels strijden om de titel van Blok-winnaar.Aan het einde van de rit worden de opgeknapte appartementen verkocht. Het koppel met de meeste overwaarde wordt gekroond tot de winnaar en ontvangt €100.000 euro!

Het Blok kijken

Het Blok is een productie van TwentyTwo Producties. Het tv-programma is vanaf maandag 22 april elke werkdag om 20.30 uur te zien bij Net5. De afleveringen kijkje rond kwart over negen ook dagelijks terug via Kijk.nl. Wil je vanuit België (of elders buiten Nederland) kijken naar dit nieuwe seizoen van het Blok. Zorg in dat geval voor een VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Op die manier kijk je gewoon via Kijk.nl. Nederlandse kijkers die nieuwsgierig zijn naar het Vlaamse Huis Gemaakt, kunnen dit terugvinden op VTM GO.

Foto: persbericht Net5

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 april 2024 /