Don’t Worry Be Happy seizoen 4 op Play4 met deze deelnemers

Don’t Worry Be Happy seizoen 4 gaat dinsdag 16 april 2024 om 21.15 uur van start bij Play4 en GoPlay. We zien in deze reeks zowel oude bekende als nieuwe gezichten. Denk aan de Louis en Hubert, maar ook aan nieuwkomers Sugar Jackson en Miel. Hier lees je er alvast meer over.

Don’t Worry Be Happy seizoen 4

De buitenbeentjes uit Don’t Worry Be Happy zijn niet met het materiële bezig. Integendeel: ze hechten weinig tot geen waarde aan materiële rijkdom en halen hun drive, hun creativiteit en hun dagelijks geluk uit de simpele dingen des levens. De protagonisten uit Don’t Worry Be Happy nemen bewust afstand van materialistische zaken en streven naar geluk en voldoening in de eenvoudige dingen. In een wereld waarin de druk om te streven naar meer nooit lijkt af te nemen, geeft Don’t Worry Be Happy een inkijk bij diegene die een leven leiden vol eenvoud en authenticiteit.

Aflevering of seizoen gemist?

Heb je eerdere afleveringen of zelfs seizoenen van Don’t Worry Be Happy gemist? Seizoen 1 is ook nog terug te kijken op GoPlay. Hier vind je ook de nieuwe afleveringen. Met een VPN Verbinding – die je op België zet – kun je het programma ook vanuit het buitenland kijken.

Deelnemers Don’t Worry Be Happy

“Money Makes The World Go Round”, maar wat als geld geen rol speelt in je zoektocht naar geluk? De bekendste boeren van Vlaanderen, Louis en Hubert, zijn dit seizoen opnieuw van de partij als deelnemers aan Don’t Worry Be Happy. aar ook veel nieuwe gezichten doen hun opwachting waaronder Sugar Jackson en Miel. Hieronder lees je meer over de deelnemers die in het vierde seizoen worden gevolgd. We hebben nog niet alle namen, maar je kunt over de oude bekenden sowieso meer lezen in deze artikelen van VlaamsKijken:

Sugar Jackson

Sugar Jackson, voormalig professioneel bokser, deelt een woning in Wijnegem met zijn vrouw Tania en hun twee kinderen Ebenezer en Isabeau. Hij groeide op in Ghana voordat hij in 1991 naar België kwam. Tegen de wens van zijn moeder in begon hij een carrière als bokser, een keuze die hem meerdere keren de titel van Europees kampioen opleverde. Maar zoals vaak in het leven, keerde het tij voor Jackson. Van het prijzengeld dat hij verdiende tijdens zijn hoogdagen als bokser schiet weinig tot niets meer over. Ondanks de tegenslagen blijft Sugar de eeuwige optimist. Momenteel werkt hij als sorteerder bij een postbedrijf en Tania werkt in de plaatselijke droogkuis. Samen zorgen ze ervoor dat hun kinderen niets tekortkomen. Ondanks dat ze het financiëel niet breed hebben probeert Jackson elke maand nog steeds een bedrag over te maken naar zijn broers en zussen in Ghana. 

Miel

De 75-jarige Miel woont al heel zijn leven in Berlaar. Ondanks de uitdagingen in het leven straalt Miel veel levenslust uit. Op 22-jarige leeftijd werd Miel geconfronteerd met een tragisch ongeval waarbij hij bijna zijn rechterbeen verloor, de dokters wilden zelfs over gaan tot amputatie. Hoewel dit uiteindelijk niet nodig was, genas zijn been nooit helemaal. De fysieke beperkingen hebben zijn leven en financiële mogelijkheden zeker beïnvloed, maar Miel weigert zich door zijn tegenslagen te laten ontmoedigen. In plaats daarvan heeft Miel een levensfilosofie waarbij hij dankbaar is voor de kleine dingen.

Aflevering 1

Wat je zoal ziet in de eerste aflevering van Don’t Worry Be Happy seizoen 4:

  • Ondanks dat Sugar Jackson en Tania beide een vaste job hebben moeten ze hun financiën toch goed in de gaten houden. Jackson zag zijn kampioenengeld achter zijn rug in rook opgaan. Desondanks blijft hij positief: “Ik leef nog, heb een gezond gezin, twee handen, twee voeten en ik kan werken”. “We hebben niks over, maar we schieten niets tekort”, voegt Tania toe.
  • De 75-jarige Miel woont al heel zijn leven in Berlaar. Hij leeft sober, groeide op in een groot gezin met vier broers en vijf zussen. Door zijn vader werd hij streng opgevoed. Miel had als jongeman grote bouwplannen met zijn huis maar, het ongeval met zijn been besliste daar anders over. 
  • In Opwijk laten de broers Louis en Hubert hun gezegende leeftijd niet aan hun hart komen. Het is een mooie dag voor Hubert, hij mag vandaag 83 kaarsjes uitblazen. En om dit te vieren krijgen ze wel heel bijzonder bezoek over de vloer. De familie Martens van The Sky Is The Limit komt hen verrassen met een nieuw bed. 

Aflevering 2

In de tweede aflevering van Don’t Worry Be Happy seizoen 4 onder andere:

  • Miel begint in Berlaar aan zijn dag. Voor hem is het glas altijd halfvol, al bleef hij niet gespaard van een flinke dosis pech in zijn leven. Miel: “Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven. Ik heb altijd gevoeld dat er iets mis was met mijn been. Ik had kanker en ze dachten dat ik nog 3 maanden te leven had.”
  • De familie Jackson heeft een bijzondere dag. Tania viert haar verjaardag en krijgt een groot feest. Voor Sugar staat zijn gezin telkens centraal, maar hij vergeet niet wie hem zo ver heeft gekregen. Zijn mama deed alles voor hem en nu probeert hij zelf terug te geven door geld te storten aan zijn familie in Ghana. ​ “Mijn mama heeft alles aan mij gegeven, dus nu wil ik iets teruggeven,” verklaart Sugar.
  • Voor broers Louis en Hubert is er geen plek die meer geliefd is dan hun veld. Samen gaan ze op zoek naar de eerste oogst van het 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 april 2024 /