Kopen zonder Kijken deelnemers seizoen 7 (Blind Gekocht NL)

Kopen zonder Kijken seizoen 7 – of te wel Blind Gekocht Nederland – is vanaf vanavond (maandag 11 maart) weer wekelijks om 20.30 uur bij RTL4 te kijken. Liefhebbers zitten helemaal goed op Videoland. Daar kijk je de reeks vooruit en vind je ook de afleveringen van Blind Gekocht, de Vlaamse variant van het programma.

Kopen zonder kijken seizoen 7

Voor veel stellen is het met hun verschillende wensen en beperkte budget moeilijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven de Kopen zonder kijken deelnemers de macht uit handen. Ze geven toestemming voor de aankoop, verbouwing en styling van een woning. Dat doet Martijn Krabbé natuurlijk met zijn experts makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk. Pas als de handtekening al gezet is, zien de deelnemers hun nieuwe woning.

Wist je dat Bob Sikkens het boek Hallo droomhuis! heeft gemaakt? *

Myra en zoon Toon

In de eerste aflevering van Kopen zonder kijken 2024 maken we kennis met lerares Frans Myra. Zij woont met haar zoon Toon in een benedenwoning in Rotterdam, zo is te zien in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Met de jaren groeien zij uit hun huisje. Voor een stel is de huizenmarkt al de hel, als single moeder is het vaak al helemaal niet te doen. Martijn Krabbé en zijn team schieten te hulp. Gaat het hen lukken om Myra en Toon aan een nieuw droompaleisje te helpen?

Amanch en Deyar

In aflevering 2 zien we Amanch en Deyar. Zij wonen in een koopflatje in Delft. Op zich prima, behalve dan dat het gebrek aan ruimte hen langzaam opbreekt. Hun nieuwe onderkomen moet wel echt toekomstbestendig zijn, zeker met het oog op hun verleden. Zij zijn namelijk als politiek vluchteling naar Nederland gekomen. Waar de nieuwe woning moet staan, daarover kunnen ze het maar niet over eens worden. Kunnen Martijn Krabbé en zijn team helpen?

Regenbooggezin: Berend, Melle en Sanne

Berend, Melle en Sanne wonen apart van elkaar in Utrecht, maar vormen wél samen, met hun zoontje Elio, één regenbooggezin. Het gebrek aan ruimte breekt hen nu op, dus zijn zij op zoek naar een nieuw onderkomen buiten Utrecht. Dit kan één groot huis zijn, maar dan wel met twee aparte huishoudens, óf twee aparte huizen op loopafstand van elkaar. Benieuwd hoe Kopen zonder kijken in aflevering 3 uitpakt voor dit regenbooggezin.

Alisha en Noud

Alisha en Noud komen er samen maar niet uit: de een wil Eindhoven, de ander Tilburg. Zij gingen al heel rap samenwonen in Eindhoven, de plek waar Alisha geboren en getogen is. Noud verliet zijn geliefde Tilburg om samen met Alisha onder de rook van het PSV-stadion te gaan wonen. De twee lovebirds willen niets liever dan een nieuwe plek voor hen samen, alleen waar gaan ze wonen? Je ziet het in Kopen zonder kijken seizoen 7, aflevering 4.

Rens en Christine

Rens en Cristine leerden elkaar kennen tijdens hun studententijd in Groningen. Ze verhuisden daarna naar Den Haag en hadden grootse reisplannen, totdat Cristine onverwacht zwanger bleek en zoontje Juul werd geboren. Hun appartement is daardoor te klein. Ze willen graag zo snel mogelijk verhuizen en schakelen Martijn Krabbé in. Vlak daarna wordt er bij Rens MS geconstateerd. Dit is aflevering 5 van seizoen 7.

Bewust alleenstaande moeder Alithea

We maken in de zesde aflevering kennis met Alithea. Zij is bewust alleenstaande moeder van haar jonge dochters Noveé en Leah. Het gezin woont op dit moment in een appartement van 65m2. De meiden delen een slaapkamer en met name de oudste is echt toe aan een plekje voor zichzelf. Alithea is op zoek naar een huis in Hilversum. Zelf grijpt ze continu mis. Tijd om Martijn en zijn team in te schakelen.

Martijn en Boy

De pasgetrouwde Martijn en Boy wonen met plezier in Utrecht, maar willen graag terug naar hun roots in het oosten. Een dorp in Twente vinden ze te rustig, maar Hanzestad Deventer lijkt voor hen de perfecte tussenstap. Ze zoeken al een tijdje, maar deze twijfelaars komen er niet uit. Makelaar Alex kan aan de bak in de zevende aflevering van seizoen 7.

Rens en Christine

Rens en Cristine leren elkaar kennen tijdens hun studententijd in Groningen. Ze verhuizen naar Den Haag en hebben grootse reisplannen, totdat Cristine zwanger blijkt en zoontje Juul wordt geboren. Hun appartement is daardoor te klein. Ze willen graag zo snel mogelijk verhuizen en schakelen Martijn Krabbé in. Vlak daarna wordt er bij Rens MS geconstateerd. Hun verhaal zie je in aflevering 8 van Kopen zonder kijken (het zevende seizoen).

Kijken naar Kopen zonder kijken 

In het voorjaar van 2024 wordt Kopen zonder kijken seizoen 7 in Nederland uitgezonden. Terugkijken kan in Nederland op Videoland. Ik ga er vanuit dat dit seizoen als Blind Gekocht NL later bij Play4 en GoPlay te kijken is. Wist je dat je op GoPlay alle zes de seizoenen kunt terugkijken?

Blind Gekocht kijken

Kopen zonder Kijken kun je in België kijken; in Nederland kunnen de Videoland kijkers dan weer naar Blind Gekocht kijken.  Of je moet gebruik maken van een VPN Verbinding, die je op België zet. Op die manier is het ook mogelijk om GoPlay in Nederland te kijken. En zo heb je dus alle seizoenen van Blind Gekocht België en Nederland overal ter wereld tot je beschikking.

Nieuw seizoen Blind Gekocht België

Vraag je je af wanneer het nieuw seizoen van Blind Gekocht in België te zien zal zijn, dan raad ik je aan om ons te volgen. Dat doe je via InstagramWhatsAppFacebook-groepnieuwsbrief en TikTok. Er is namelijk nog niets over bekend. Althans, we weten wel dat we Kelly Claessens niet meer gaan zien. Maar ook Bart Appeltans en Bea Vandendaele zijn natuurlijk al bij het programma vertrokken. Bart en Bea zag je recent samen in Huis Gemaakt op VTM. Als er wel een nieuw seizoen volgt, dan verwacht ik er wel snel nieuws over. Het vorige seizoen ging tenslotte in april van start.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 april 2024 /