Zonder Meer met in cast o.a. Lucie Wyns en Jeroom Smeyers

De kortfilm Zonder Meer van Meltse Van Coillie is te kijken op zaterdag 20 november om 23.50 uur op Canvas. De hoofdrollen worden gespeeld door Lucie Wyns, Jeroom Smeyers, Lone Genar, Patrick Vervueren en Eva Binon. In dit artikel ontdek je meer over het verhaal en de cast van Zonder Meer.

Zonder Meer

Zonder Meer is een kortfilm van Meltse Van Coillie. Het verhaal: een camping in volle zomer wordt opgeschrikt door de plotse verdwijning van een jongen van zes. In Zonder Meer zien we de gebeurtenissen door de ogen van de kleine Lucie en haar oudere broer Jeroom.

Cast Zonder Meer

De cast van Zonder Meer wordt gevormd door Lucie Wyns, Jeroom Smeyers, Lone Genar, Patrick Vervueren en Eva Binon. Voor de jonge castleden Lucie Wyns, Jeroom Smeyers en Lone Genar is het hun eerste rol. Patrick Vervueren en Eva Binon hebben we eerder al gespot in verschillende series en films.

Eva Binon

Eva Binon: haar naam zegt je misschien niet zoveel, maar als je haar ziet, weet je meteen dat is ‘Mama Katrien’ uit Zie Mij Graag. Op Videoland kun je haar ook zien in Spitsbroers. Verder vond ik Eva Binon geweldig als aspirant-agente Saskia van Deun in Patrouille Linkeroever. Daarin vertoonde ze al wat influencer gedrag, maar in Influencers mocht ze helemaal los gaan.

Patrick Vervueren

Patrick Vervueren zag je recent in de tv-serie F*** you very, very much, waarin hij de rol van Stefaan voor zijn rekening nam. Eerder was hij te zien in Charlie en Hannah gaan uit. Hij had daarnaast heel veel kleine rollen in tal van Vlaamse series en films, waaronder Patrouille Linkeroever waarin Eva Binon een van de hoofdrollen speelde. In 2019 was hij vijf afleveringen te zien in Gent West als de vriend van Sacha.

Vlaamse kortfilms

De afgelopen weken kon je al tal van interessante Vlaamse kortfilms kijken op Canvas. Over alle films schreven we. Klik op de naam en ontdek meer over verhaal en cast. We kunnen nog niet verder in de gids kijken, maar als er nog meer Vlaamse kortfilms worden uitgezonden, dan delen we ze natuurlijk ook hier op de site en de bijbehorende social media (zoals onze fanatieke Facebook-groep).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 november 2021 /