The Underdogs over Nederlands waterpolo team (mannen)

Sportliefhebbers kunnen vanavond – zaterdag 23 oktober – om 22.55 uur op NPO3 kijken naar een documentaire over het Nederlands waterpolo team. Drie spelers uit dit team worden gevolgd op weg naar het Olympisch Kwalificatie Toernooi in februari 2021.

The Underdogs

Eelco Wagenaar, Robin Lindhout en Bilal Gbadamassi zijn op weg naar het Olympisch Kwalificatie Toernooi in februari 2021. Alle drie de spelers hebben hun eigen obstakels die ze moeten zien te overwinnen zodat hun Olympische droom in het waterpolo werkelijkheid kan worden.

Eelco Wagenaar is momenteel zwaar geblesseerd. Robin Lindhout moet wennen aan zijn nieuwe positie. Bilal Gbadamassi staat aan het begin van zijn carrière. De mannen vertellen over hun worstelingen en obstakels tijdens verschillende trainingen. Ze werken naar de allesbeslissende wedstrijd toe waarmee ze zich wel of niet zullen plaatsen voor de Spelen.

Documentaires over sporters

Kijk jij graag documentaires over sporters, zoals The Underdogs? Goed nieuws! De afgelopen tijd zijn er zowel op tv als via de verschillende streamingdiensten een aantal interessante documentaires te zien. Als je het hebt over de Olympische Spelen, dan denk ik bijvoorbeeld aan de documentaires over Nederlandse sporters als Keet Oldenbeuving (skaten) en Churandy Martina (atletiek). Voor de Nederlandse voetballiefhebbers aan docu’s over Memphis Depay, FC Utrecht en Ronald Koeman. Hou je meer van wielrennen, dan denk ik aan Het Scheldepeloton (aanrader!) of aan de recent uitgezonden documentaire over Remco Evenepoel. Met betrekking tot de Olympische Spelen zijn voor de Vlaamse lezers de reportages over Ann Wauters (basketbal) en Nina Derwael (turnen) absoluut het terugkijken waard.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 oktober 2021 /