Documentaire FC Utrecht No Guts, No Glory op Videoland te kijken

FC Utrecht bestaat 50 jaar en heeft het afgelopen jaar de deuren geopend. In de zesdelige documentaire FC Utrecht No Guts, No Glory wordt FC Utrecht van binnenuit gevolgd, waardoor hoogte- en dieptepunten vanuit het perspectief vanuit de club, spelers en trainer zichtbaar worden gemaakt voor de kijker. Deze documentaire over FC Utrecht is nu te kijken op Videoland.

Documentaire FC Utrecht

Het is voor de Utrechtse club een jaar met hoogte-en dieptepunten geweest op onder meer het veld, de bestuurskamer en in de rechtbank. Door middel van unieke beelden uit de kleedkamer en het trainingscomplex ziet iedereen wat er gedurende het jubileumseizoen precies heeft gespeeld, dat vol ambities begon. Spelers, staf, de directie en Frans van Seumeren, eigenaar van de club, geven een bijzondere inkijk in de club en haar ambities. Een trainerswissel, een seizoen zonder supporters en een emotionele eigenaar: de camera van Videoland stond overal bovenop. Dichterbij FC Utrecht kom je niet.

Voor de liefhebbers van documentaires, zoals Ronald Koeman, Memphis Depay en MAUVE (over RSC Anderlecht).

Kijkje achter de schermen bij profvoetballers FC Utrecht

“In dit coronajaar hebben onze supporters veel van onze club moeten missen, simpelweg omdat ze niet aanwezig konden zijn in het stadion”, aldus eigenaar Frans van Seumeren. “We zijn op zoek gegaan naar manieren om extra’s te bieden aan de supporters. Daar is deze docuserie een van de voorbeelden van. Plekken waar normaal niemand komt, zijn in deze docuserie wél in beeld gebracht. Een uniek inkijkje dus. Hopelijk geniet iedereen van het kijkje achter de schermen van ons jubileumjaar.” 

FC Utrecht, No Guts, No Glory wordt geregisseerd door Marc Neven en geproduceerd door SouthFields. De documentaireserie is nu te kijken bij Videoland. Klik hier voor meer programma’s over topsporters.

Foto: RTL / Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 juli 2021 /